Ako misliš da je tvoj život u haosu

  04.08.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_v.png

  Nije samo do tebe, cela planeta gori. Doslovno, ali i metaforički. Sunce prži nemilosrdno, ni pun Mesec nam nije bio naklonjen prethodnih dana. Oluje sa svih strana, a nikako da ostanemo hladne glave.

  Ispostavilo se da je veoma neprijatno biti u blizini Lizzo, posebno kada je na poziciji moći. Ide na sud, to je sada izvesno, a kakva god presuda da bude – optužbe i tužbe ugrozile su joj karijeru i ostaje da vidimo u kojoj meri. Čini mi se da ovaj skandal nije mogao doći u gore vreme po nju, jer je taman privodila ciklus uspešnog albuma kraju, pa sada nema drugih vesti kojima ovo može da se zakopa. Trebalo je da uskoro uđe u novu eru, a iz ovog ugla deluje da je najbolje da se na neko vreme povuče i sačeka da se prašina slegne. Neću se iznenaditi ako za koju nedelju dobijemo post sa vereničkim prstenom, a sledeće godine i fotke sa venčanja.

  Beyoncé je zbog drame Lizzo morala da promeni tekst svoje pesme. Njen hit ,,Break My Soul“ pomešan je sa Madonninim klasikom ,,Vogue“, a u delu kada su se nabrajale ikone Holivuda, sada idu imena jakih crnih žena. Lizzo je (bila) na tom spisku, a kada na nju dođe red tokom turneje, svi moraju da se ugrizu za jezik. Usput, Beyoncé je stavila do znanja da je čula i kritke koje joj je Erykah Badu uputila. Njeno ime je ponovila čak četiri puta, nakon što ju je ova u stilu Karleuše optužila za krađu stila.

  @devotedly.yours Replying to @ASHLEY VENK Beyonce saying Badu’s name 4x in her song last night had to be her way of paying respect IMO #beyonce #erykahbadu #renaissancetour ♬ original sound - Nuha

  Dosta burna nedelja za pop muziku, zbog svih pogrešnih razloga. Bruji čaršija o ,,rasturačici brakova“, Ariani Grande. Svog muža je ostavila, smuvala se sa tuđim. Možda je samo splet okolnosti, kao što postoji mogućnost i da je počela kampanja za fimove Wicked. Ethan Slater njen je partner u adaptaciji čuvenog mjuzikla čija nas premijera očekuje sledeće godine, uz nastavak koji je već najavljen za 2025. godinu. Barbie imersivna kampanja urodila je plodom, pa je izvesno da ćemo iz roze preći na zelenu boju, milom ili silom.

  Doduše, Doja Cat boji grad u crveno. Suprotstavlja se svojim najvernijim fanovima. Uvredila ih je do mere da su njene najveće fan stranice na Twitteru obrisane. Izuzetno je čudna faza u kojoj je, uz novi singl koji doslovno odgovara prethodnih nekoliko nedelja drame. Nasilno se stavlja u poziciju žrtve sada, iako deluje da je reč o dugotrajnoj traumi koju je izazvala nagla popularnost. Brzo je od alternativne postala zaštitno lice popa, pri čemu je izgubila ulični kredibilitet. Vraća se repovanju na novom albumu, sama sebi stavlja Skarletno slovo na čelo. Usput se vezuje za još jedan brend kojem ugled godinama ide nizbrdo. Postala je novi Viktorijin anđeo i krenuće na turneju koja će delom biti koncert, delom modna revija, u pratnji filmske ekipe koja će sve dokumentovati. Kontraverze koje pravi mirišu na fabrikovano, odnosno kao još jedno skretanje pažnje sa većih problema. U vezi je sa momkom koji je na striming platformi imao veliku popularnost, a onda je napustio zbog optužni o neprimerenom ponašanju koje je uključivalo i maloletne pratioce. Evo novog spota, čisto informativno, pesma nije dovoljna da bude plejlisti, čak ni zbog Dionne Warwick sempla.

  Jorja Smith još uvek nema nikakvu kontraverzu, već živi svoj najbolji život i ređa vanredno dobre pesme kojim osigurava da nadolazeći album Falling or Flying bude jedan od najboljih ove godine. Počasno je mesto na ovonedeljne plejliste, a tu je još novih izvođača koje možete da slušate bez drame o tome koga trenutno dejtuju i da li se svađaju sa sopstvenim fanovima. Obavezno stavite klik na plus kako bi vam ostala na profilu jer svakog petka stižu nove pesme na nju!

  Saznaj više:
  Povezani članci: