Da li je wunderkind North West Kardashian nova mlada nada umetničke scene?

    16.02.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/northcpver.jpg

    Sve je počelo sa Instagram storijem. Ponosna mama je postavila umetničko delo svog deteta. Ali hej, ta mama je Kim Kardashian, dete je North West, a umetničko delo nije kolaž od pasulja i makarona, nego pravi pravcati pejzaž sa snežnim planinama, vodom koja se presijava na suncu, i livadom punom ljubičastvog cveća. Tako da da, naravno da je priča o ovome postala i te kako viralna kao i pitanje koje je svima na pameti: da li je North West zaista naslikala ovo? “Trebalo bi da radim ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome kako North West nije naslikala ono.” pisalo je u jednom tweetu koji je lajkovan preko 200 000 puta.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/1613472179746605.png

    Kritičari sugerišu da ima mnogo sličnosti sa radom američkog slikara Boba Rossa, što bi i imalo smisla ako je verovati jednoj TikTokerki koja tvrdi da je njena mama Celeste Astor Frederickson Northina profesorka slikanja, a svi njeni polaznici (poznati ili ne) rade ovaj pejzaž. Ipak, verovati da je ovaj impresivni rad delo sedmogodišnjakinje, i to bez ikakve pomoći je malo pa… nemoguće. “Imala je malo pomoći, ali ima i jako mnogo talenta” bi bilo sasvim dovoljno i realno.

    @camrynfred

    #stitch with @you.will.never.know.123 #greenscreen #northwest #northwestpainting when Kim is literally not lying

    ♬ original sound - Camryn

    Ali hajde da budemo darežljivi na trenutak, i pretpostavimo da ovo sve stvarno jeste istina. Da North West ima (još) jedan poseban, neverovatan talenat. I tada je teško verovati da Kim koja je veoma prisutna na društvenim mrežama i veoma posvećena predstavljanju porodične savršenosti, ne bi live streamovala čitav proces slikanja. Ili da Kris već ne bi bila na direktnoj liniji sa Sothebyjem.

    Odgovori Kardashian-West svima onima koji dovode u pitanje talenat njene ćerke su bili besni i direktni: “NE IGRAJTE SE SA MNOM KADA SU DECA U PITANJU!!!!!” North je radila izuzetno mnogo na svojoj slici i trebalo joj je nekoliko nedelja da je završi” napisala je na svojim Instagram storijima. “Kako se usuđujete da kad vidite da deca rade nešto genijalno, kažete da NISU genijalni i optužite ih za laž?!? Dozvolite svakom detetu da bude SJAJNO!!!! NORTH WEST JE NASLIKALA TU SLIKU I TAČKAABCDEFGZFDT!!!”.

    Kasnije je kao dodatni dokaz postavila i rad svog uskoro pa bivšeg muža, koji je takođe bio wunderkind (da li ste bilo šta manje očekivali od Kanyea?) tako da je time sve rečeno – talenat je nasleđen! Šalu na stranu, i da konačno zaključimo debatu u Kardashian maniru. Kim je postavila Hermès torbu koju je dala North West da se igra i trapavo ostavlja tragove boje po njoj kada “još nije imala ni godinu dana” i i tada je rekla da je u pitanju “remek delo”. “Znala sam da će biti sjajna umetnica, jel tako North?”

    Verujemo ti Kim i I TAČKAABCDEFGZFDT!!!

    Ovaj članak je prvi put objavljen na buro247.com

    Saznaj više:
    Povezani članci: