Pretraga

Da li je wunderkind North West Kardashian nova mlada nada umetničke scene?

Da li je wunderkind North West Kardashian nova mlada nada umetničke scene?

Tekst: BURO.

Sve je počelo sa Instagram storijem. Ponosna mama je postavila umetničko delo svog deteta. Ali hej, ta mama je Kim Kardashian, dete je North West, a umetničko delo nije kolaž od pasulja i makarona, nego pravi pravcati pejzaž sa snežnim planinama, vodom koja se presijava na suncu, i livadom punom ljubičastvog cveća. Tako da da, naravno da je priča o ovome postala i te kako viralna kao i pitanje koje je svima na pameti: da li je North West zaista naslikala ovo? “Trebalo bi da radim ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome kako North West nije naslikala ono.” pisalo je u jednom tweetu koji je lajkovan preko 200 000 puta.

Da li je wunderkind North West Kardashian nova mlada nada umetničke scene? (фото 1)

Kritičari sugerišu da ima mnogo sličnosti sa radom američkog slikara Boba Rossa, što bi i imalo smisla ako je verovati jednoj TikTokerki koja tvrdi da je njena mama Celeste Astor Frederickson Northina profesorka slikanja, a svi njeni polaznici (poznati ili ne) rade ovaj pejzaž. Ipak, verovati da je ovaj impresivni rad delo sedmogodišnjakinje, i to bez ikakve pomoći je malo pa… nemoguće. “Imala je malo pomoći, ali ima i jako mnogo talenta” bi bilo sasvim dovoljno i realno.

@camrynfred

#stitch with @you.will.never.know.123 #greenscreen #northwest #northwestpainting when Kim is literally not lying

♬ original sound - Camryn

Ali hajde da budemo darežljivi na trenutak, i pretpostavimo da ovo sve stvarno jeste istina. Da North West ima (još) jedan poseban, neverovatan talenat. I tada je teško verovati da Kim koja je veoma prisutna na društvenim mrežama i veoma posvećena predstavljanju porodične savršenosti, ne bi live streamovala čitav proces slikanja. Ili da Kris već ne bi bila na direktnoj liniji sa Sothebyjem.

Odgovori Kardashian-West svima onima koji dovode u pitanje talenat njene ćerke su bili besni i direktni: “NE IGRAJTE SE SA MNOM KADA SU DECA U PITANJU!!!!!” North je radila izuzetno mnogo na svojoj slici i trebalo joj je nekoliko nedelja da je završi” napisala je na svojim Instagram storijima. “Kako se usuđujete da kad vidite da deca rade nešto genijalno, kažete da NISU genijalni i optužite ih za laž?!? Dozvolite svakom detetu da bude SJAJNO!!!! NORTH WEST JE NASLIKALA TU SLIKU I TAČKAABCDEFGZFDT!!!”.

Kasnije je kao dodatni dokaz postavila i rad svog uskoro pa bivšeg muža, koji je takođe bio wunderkind (da li ste bilo šta manje očekivali od Kanyea?) tako da je time sve rečeno - talenat je nasleđen! Šalu na stranu, i da konačno zaključimo debatu u Kardashian maniru. Kim je postavila Hermès torbu koju je dala North West da se igra i trapavo ostavlja tragove boje po njoj kada “još nije imala ni godinu dana” i i tada je rekla da je u pitanju “remek delo”. “Znala sam da će biti sjajna umetnica, jel tako North?”

Verujemo ti Kim i I TAČKAABCDEFGZFDT!!!

Ovaj članak je prvi put objavljen na buro247.com

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor