Pretraga

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi

Tekst: BURO.

Solo večera, mini break u prirodi ili nešto treće? Svako ima pravo da 14. februar (ne) slavi na svoj način i to je tačka na kojoj bi trebalo da postoji kompromis, za koji god tim da igrate. Ako zaobiđemo zlurade komentare ali i patetičnost u koju, ruku na srce, Dan zaljubljenih lako može da sklizne, ne treba da zaboravimo da je ovo ipak datum na koji slavimo ljubav u svim njenim oblicima. Ako ste neodlučni ili nemate ideje šta da poklonite svom partneru, mami, drugarici ili sebi - predlažemo vam printove lokalnih umetnika. Neka ljubav stanuje u vašim domovima svakog dana.

Lovers

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi (фото 1)

Ako neki brend iskreno govori jezikom ljubavi, to je Lovers. Da, to je onaj lokal na Dorćolu sa velikim crvenim srcem preko ulaznih vrata i fasade, ako ste ikako uspeli da izbegnete njihove kupidonove strele u onlajn prostoru. Printovi, duksevi, čarape, kape... Opcija je mnogo, a izbor svakako ostaje na vama. 

Maple Things

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi (фото 2)

Javorkina estetika i ispisi na njenoj Instagram stanici su stanica na koju svratimo svakog dana po dozu saosećanja i solidarnosti. Danas je savršen dan da istu posetite za dozu ljubavi i poručite neki od njenih brojnih printova.

Printie

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi (фото 3)

Kada kažemo Printie, ne možemo da ne mislimo ljubav. Toliko je pažnje i posvećenosti utkano u svaki poster, da je nemoguće da vas vizija lepog iza brenda ne kupi. Iako pogodni za sve prilike, ovog puta biramo one sa ljubavnom tematikom.

Wall Notion

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi (фото 4)

"Pronađi to svetlo u sebi", "Požuri polako", "Treba naći granicu i skloniti je" - mora da ste do sada naleteli barem na neku od ovih rečenica, a možda niste znali da iza njih stoji Tereza Ivanović sa svojim brendom Wall Notion. Ako bi trebalo da izaberemo samo jednu mantru, onda je to da budemo u ljubavi sa sobom (svakog dana).

Zombijana

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi (фото 5)

U svom nadaleko opsežnom stvaralaštvu, ne libeći da se da kroz isto obrađuje društveno relevantne i alarmantne teme, Andrijana ne zaobilazi ni ljubav, uspevajući da je smesti i prepozna u najtananijim nitima bivstvovanja.

Sasha's illustrations

Savršen dan da u dom uselite printove na temu ljubavi lokalnih umetnika, ovo su naši predlozi (фото 6)

I za kraj: Sašine ilustracije, neretko provokativne, pozivaju da pratimo prevashodno sebe ali i da dajemo, ne bi li smo dobili, a bez ljubavi prema sebi nema ni ljubavi prema drugima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor