Debitantska glumačka uloga Billie Eilish u filmu Donalda Glovera

    20.03.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/Cover_Bili.jpg

    Pored toga što je modna ikona, književnica, kreatorka parfema i internacionalna muzička superzvezda, Billie Eilish će se oprobati i u glumi. Dobitnica sedam Grammy nagrada debitovaće u dugoočekivanoj novoj triler seriji sa elementima horora, SWARM-u, Donalda Glovera.

    Nedavno je na svom Instagram nalogu podelila sneak peek svojih glumačkih, na prvi pogled impresivnih, glumačkih veština. Još uvek ne postoji mnogo zvaničnih detalja o tome kakav će lik Eilish tačno igrati u seriji – osim toga da se zove Eva. Ipak, svima je jasno da ono što sa sigurnošću ovaj rani teaser pokazuje je to da je stvorena za žarn trilera/horora. U ovom Instagram videu, ona razgovara sa glavnom protagonistkinjom Dre, koju tumači Dominique Fishback. Njihov razgovor izgleda kao uvrnuta terapijska sesija, sa jezivim osmehom i mrtvim, ali veoma privlačnim pogledom.

    Serija SWARM je Gloverovo prvo izdanje otkako je završio četvrtu i poslednju sezonu svog nagrađivanog šoua Atlanta 2022. godine. Fokus SWARM serije od sedam epizoda, koju je kreirao zajedno sa producentkinjom Janine Nabers, je na Dre – mladoj ženi koja postaje opsednuta pop zvezdom čija su diskografija, stil i mesto u pop kulturi srodni Beyoncé. Dre sve više postaje upletena u svet pevačicine slave i ovaj put je vodi na mračna i neočekivana mesta.

    Rane kritike za seriju stižu, i mahom su pozitivne, uz mnogo pohvala na račun Dominique Fishback i ostatka glumačke ekipe. Eilish nije jedina muzičarka iz stvarnog života koja ima ulogu u emisiji. Chloe Bailey, poznata kao Beyoncé-ina proteže, igraće istaknutu ulogu Marisse, sestre od Dre. Paris Jackson, ćerka Michael Jacksona, takođe je u glumačkoj postavi, kao i popularni influenseri Ricky Thompson, Rory Culkin, Kiersy Clemons, Damson Idris i Byron Bowers.

    Saznaj više:
    Povezani članci: