Pretraga

Čekate novu epizodu \"Euforije\"? Evo šta da gledate u međuvremenu

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu

Tekst: BURO.

Iskreno, trenutno na sve načine pokušavamo da izbegnemo sve spojlere za "Euforiju" koji se pojavljuju online (totalno nemoguća misija), pokušavamo da uštedimo celu sezonu za jednu veliku binge epizodu. Ali, u potpunosti razumemo to iskčekvanje iz nedelje u nedelju, zato smo vam spremili listu sličnih serija uz koje možete prekratiti to vreme.

Skins

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 1)

"Skins" je nešto kao "Euforija" pre "Euforije", samo još sirovije. Serija prati grupu tinejdžera u srednjoj školi u Bristolu u Engleskoj, i bavi se temama disfunkcionalne porodice, mentalnih bolesti, seksualnog identiteta i zlopotrebom narkotika. "Skins" je, između ostalog, jedinstvena i po svom kastingu glumaca amatera i po tome što se glumačka postava menja svake dve sezone, kada likovi napuštaju školu. 

Gossip Girl

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 2)

"Gossip Girl" se do sada sigurno našla na vašim watch listama. Možete obnoviti gradivo ili pogledati reebot - nakon osam godina, stiže nova generacija tinejdžera njujorške privatne škole - i u jednom i u drugom slučaju drama je zagarantovana.

Sex Education

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 3)

"Sex Education" je must watch.  Iako duhovita i pitka, vrlo zrela, duboka i genijalna na toliko nivoa da prevazilazi teen kategoriju. U biti odgovara na pitanje kako seks utiče na tinejdžere - psihički, društveno i fizički. Klik na (re)play.

We Are Who We Are

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 4)

Naslov novijeg datuma u fokus stavlja dvoje američkih klinaca koji žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji dok istražuju prijateljstvo, prvu ljubav, identitet i uzbuđenje i teskobu tinejdž doba. Režiju potpisuje Luca Guadagnino i to je razlog više za pogledati ovu seriju.

Yellowjackets

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 5)

"Yellowjackets" je malo drugačija tinejdž drama, izmeštena iz školskih okvira, i pomerena duboko u divljini Ontarija. Naime, serija prati tim sposobnih srednjoškolki koje nakon preživljene avionske nesreće moraju da prežive život. Neke od njih se 25 godina kasnije spajaju samo da bi dokazale da nas prošlost nikada ne napušta.

Genera+ion

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 6)

Iako teen drama, reprezentacija lgbtq+ zajednice je na nivou. Naime, grupa srednjoškolaca istražuje seksualnost, testirajući duboko ukorenjena verovanja o životu, ljubavi i prirodi porodice u njihovoj konzervativnoj zajednici.

The Sex Lives Of College Girls

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 7)

"The Sex Lives Of College Girls" je saga o četiri cimerke, brucoškinje na Essex koledžu u Vermontu, koje plutaju kroz carstvo slobode začinjeno hormonima, komplikacijama, besom i tenzijom, ali i neizostavnom zabavom. Ovo je pre priča o prijateljstvu nego seksualnom životu tinejdžerki. 

Grand Army

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo šta da gledate u međuvremenu (фото 8)

"Grand Army" čini pet učenika najveće javne srednje škole u ​​Bruklinu koji se bore sa seksualnom, rasnom i ekonomskom politikom u želji da uspeju, prežive, oslobode se i zgrabe budućnost.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor