Pretraga

Čekate novu sezonu serije \"Succession\"? Pogledate ove serije u međuvremenu

Čekate novu sezonu serije "Succession"? Pogledate ove serije u međuvremenu

Tekst: BURO.

Serija „Succession” osvojila je... čitav svet. I što je još bitnije, u sve tri sezone uspela da zadrži isti nivo kvaliteta, što je, složićemo se, vrlo retko. Upravo zato, sa nestrpljenjem iščekujemo četvrtu sezonu. Do tada, ostavljamo vam listu serija koje možete pogledati u međuvremenu. 

 

Billions

 

Čekate novu sezonu serije "Succession"? Pogledate ove serije u međuvremenu (фото 1)

 

„Billions” i „Succession” se zapravo često brkaju. I jedna i druga smeštene su u Njujork, reč je o drami i ljudima na zavidnim pozicijama koji su opsednuti novcem. Promućurni i prepredeni državni tužilac, Chuck Roads i izvanredni i ambicizoni menadžer hedž fondova, Bobby Axelrod, ukrštaju puteve u trci za novcem i moći, a svaki od njih koristi svu svoju pamet i uticaj da nadmudri onog drugog.

 

 

 

Mad Men

 

Čekate novu sezonu serije "Succession"? Pogledate ove serije u međuvremenu (фото 2)

 

„Mad Men” zauzima visoku poziciju na našoj listi evergreen serija. Dok se „Succession” odnosi na vreme u kom živimo, radnja serije „Mad Men” smeštena je u Njujork šezdesetih. Spolja gledamo uglednu marketinšku agenciju, a iznutra zaposlene, njihova poslovna i ljubavna previranja i učimo kako je industrija tada funkcionisala. Kendall podseća na Don Drapera (ili Don na Kendalla), posebno način na koji oboje pokušavaju da prikriju svoju nesigurnost slojevima šarma i novca.

 

 

Arrested Development

 

Čekate novu sezonu serije "Succession"? Pogledate ove serije u međuvremenu (фото 3)

 

Bluthovi su ranije bili bogata, ali nefunkcionalna i ekscentrična porodica čiji je način života poremećen nakon što njihov otac investitor ode u zatvor zbog kriminala. Paralela je očigledna. Ako je vaša omiljena stvar u vezi sa serijom „Succession” zavirivanje u unutrašnje živote bogatih i to onih krvno povezanih, ova serija će vam upravo to i dati (u velikim količinama).

 

 

The Good Fight

 

Čekate novu sezonu serije "Succession"? Pogledate ove serije u međuvremenu (фото 4)

 

Ono što je zajedničko serijama „Succession” i „The Good Fight” jeste referenca na Trampa. Ova serija fokusira se na Diane Lockhart (Christine Baranski) u momentu kada započinje novi posao u advokatskoj kancelariji u vlasništvu crnaca u Trampovoj eri. Serija se prevashodno bavi politikom i to u realnom vremenu, što im omogućava da komentarišu stvarna pitanja kao što je, na primer, policijska brutalnost.

 

 

Yellowstone

 

Čekate novu sezonu serije "Succession"? Pogledate ove serije u međuvremenu (фото 5)

 

Možemo reći da je „Yellowstone” svojevrsni „Succession” gde svi nose kaubojske šešire. Premisa će vam verovatno zvučati poznato: užasan, moćan otac i njegova slomljena odrasla deca bore se od napada na svoje „carstvo”, sve dok se međusobno utrkuju za mrvicu tatine pažnje. Iako je izvor bogatstva porodice Dutton drugačiji nego kod porodice Roy, na sličan način gledaju na štetu koju ogromno bogatstvo nanosi ljudskoj duši.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor