Hešteg #NotMyName preplavio je društvene mreže, evo o čemu je reč

    31.01.2022.
    RECOMMENDED

    (Ženske) poznate ličnosti ovih dana obraćaju se publici pod heštegom NotMyName, želeći da se našale, proslave svoje kultne uloge, momente kada su ih pogrešno najavljivali i negde da poruče da su više od uloga koje su ih proslavile. Sa hitom „That’s Not My Name“ – The Ting Tings iz 2008. godine u pozadini, glumice ga koriste kao podlogu da pobroje sva imena kojima su bile oslovljavane tokom karijere – imena likova koje su glumile. 

    Idina Menzel pokrenula je lavinu svojim TikTokom u kom je podsetila pratioce na svoje uloge, a ujedno iskoristila priliku da podseti na grešku John Travolte tokom dodele Oskara 2014. kada ju je pogrešno oslovio Adele Dazeem.

    I ostale glumice koje su se pridružile ovom izazovu nastavile su u istom ritmu. Alicia Silverstone zapravo je bila ta koja je pokrenula trend podsećajući na neke od njenih najzanačajnijih uloga kao što su Cher u filmu „Clueless“ i Adrian Forrester u ostvarenju „The Crush“. Zatim, legendarna Reese Witherspoon, i neizostavno ime Elle Woods iz filma „Legaly Blonde“ koji uvek rado iznova gledamo. Nizu su se pridružile Drew Barrymore, Kerry Washington i mnoge druge.


    Trend već počinje da se širi i van glumačkog sveta. Mnogi vlasnici ljubimaca dele sve nadimke svojih krznenih prijatelja i deluje da se svi pod ovim heštegom ludo zabavljaju.

    Saznaj više:
    Povezani članci: