Pretraga

Instagram i TikTok kreatori koji prave parodije na filmove i genijalni su u tome

Instagram i TikTok kreatori koji prave parodije na filmove i genijalni su u tome

Tekst: BURO.

Kada je dobro vreme za jednu kvalitetnu dozu smeha? Apsolutno uvek. I sjajna stvar je da je dobra komedija nekada upakovana u manje od jednog minuta u dostupna u svega par klikova. Ovo su adrese na koje redovno odlazimo kada želimo neopterećujući i zabavni sadržaj, predstavljamo vam tri profila koji prave parodije na filmove i genijalni su u tome.

Nicholas Flannery

Nicholas Flannery je naš omiljeni broj jedan. Njegov Instagram sadržaj bazira se na kratkim video snimcima u kojima obrađuje poznate scenarije iz sladunjavih, romantičnih komedija na satiričan način. Znate onu scenu kada se brak raspada i gledamo kako burma pronalazi put do morskog dna? Ili kada mlada praktikantkinja u ultra uspešnoj firmi srče svoj hladni kapućino i ne zanima je aposlutno ništa osim posla, ali onda dobije kolegu u obliku preslatkog mladog asistenta i svet na trenutak stane? Ili ono kako izgleda prvi dan na nekom američkom koledžu? Svima su nam dobro poznate te lame scene, koje u obradi ovog kreatora izgledaju urnebesno smešno. 

OwlKitty

Na ovom profilu glavnu ulogu igra jedna crna maca. Ona menja Kate Winslet odnosno Rose u kultnoj sceni na palubi Titanika, glavna je zvezda podijuma u "Pulp Fiction" i donosi nam jednu novu verziju "Home Alone" filma. Ako volite mačke, volećete i ovaj profil, potpisujemo.

Itsewanwilliams

Evan je popularni TikTok kreator, a svoju vernu bazu fanova stekao je upravo oponašajući kultne scene iz popularnih filmova, posebno onih koje potpisuje Guy Ritchie. Tu su i verzije dobrog i lošeg policajca, scene kidnapovanja i omiljenih monologa u ogledalu. Kliknite follow, nećete se pokajati.

@itsevanwilliams Good Cop/Aroused Cop #comedy #movies #sketch #actor #fyp ♬ original sound - itsevanwilliams

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor