Pretraga

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete

Tekst: BURO.

Predano obrojavamo dane do proleća, izvlačimo cvetne haljine na vidljivo mesto u ormanu i prizivamo sunce. A zima? Od nje se opraštamo onako kako dolikuje, mašemo joj iz udobnosti kauča, bindžujući najsvežije streaming novitete. Ovo je poslednji vikend koji ćemo provesti pod duplim jorganom i sa prstima masnim od praznih kalorija i zato neka se računa, kompletna lista novih serija i sezona sa martovskim datumima premijera je pred vama.

Sex Life

2. sezona

Netflix

2. februar

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete (фото 1)

Stiže nova runda ljubavnih zapleta Billie Connelly! Ako niste gledali seriju, radnja prati udatu ženu i majku koja balansira između kućnih obaveza i želje za uzbudljivijim životom (i o tome piše). U prvoj sezoni, Billie je oživela fantaziju sa svojim bivšim, Bradom, a pred njom su sada neki novi izazovi. Sveže epizode o ženskoj požudi i razdvajanju njenih životnih uloga stižu na Netflix 2. marta.

You

2. deo

Netflix

9. mart 

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete (фото 2)

Hello, you. Joe Goldberg se vratio sa novim identitetom, novim ljubavnim interesom i... novim serijskim ubicom sa kojim će se suočiti. Sada kada više nije jedini ubica u gradu i smeštaju mu za zločine koje zaista nije učinio, pred njim je čitava zbrka novih izazova. Penn Badgley je u intervjuu za Entertainment Tonight izjavio da serija u poslednjem krugu pravi zaokret koji se gotovo može posmatrati kao promena celokupnog žanra. Radujemo se da vidimo u kom će nas smeru nove epizode sa preživelim likovima odvesti.

Ted Lasso

3. sezona

HBO Max

15. mart

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete (фото 3)

Iako trejler za treću sezonu ne otkriva puno u pogledu same radnje, isplivava onaj feel good osećaj za koji smo navikli da ova serija u nama budi. U trećoj sezoni, AFC Richmond suočava se sa podsmehom jer mediji uveliko predviđaju da će završiti na poslednjem mestu u Premijer ligi, a "čudesno dete“ Nate otišao je u West Ham United. Čini se da se stvari raspadaju kako na terenu tako i van njega, ali moraćemo da se strpimo do 15. marta za finalni sud.

Extrapolations

HBO Max

17. mart

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete (фото 4)

Fenomenalna glumačka postava na čelu sa Meryl Streep i Siennom Miller udružuje se u novoj apokaliptičnoj seriji "Extrapolations". Ona nam donosi niz međusobno isprepletanih priča i odnosa stavljenih na test usled nečega što izgleda kao kraj sveta. Seriju je napisao, režirao i producirao Scott Z. Burns i njome želi da postavi fundamentalno pitanje: Da li smo dovoljno hrabri da postanemo rešenje za sopstvenu propast pre nego što bude prekasno? Saznaćemo 17. marta.

Yellowjackets

2. sezona

HBO Max

24. mart

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete (фото 5)

Priča o (ne)srećnim preživelim srednjoškolskim fudbalerkama koja je stigla na Showtime pre dve godine zaludela je sve i najzad stiže nastavak ovog epa o preživljavanju, hororu i coming of age drami. Dvadeset pet godina kasnije od nesrećnog događaja, istina i dalje pronalazi svoj put do površine, a u novim epizodama na toj stazi se pridružuju i neka nova lica koja će uzdrmati ono što se činilo kao čvrsto uspostavljena hijerarhija preživelih.

Succession

4. sezona

HBO Max

26. mart

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete (фото 6)

Na glasno razočarenje brojne čete fanova serije, "Succession" se završava sa četvrtom sezonom. Kako se prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu bliži, porodični raskoli sve su dramatičniji i ostrašćeniji. Kako će izgledati budućnosti u kojoj je kulturna i politička težina porodice Roy ozbiljno ugrožena? Ostaje nam da vidimo, brojimo sitno do 26. marta!

Murder Mistery 2

Netflix

31. mart

Ispraćamo zimu uz martovske streaming novitete (фото 7)

Nova avantura Jennifer Aniston i Adama Sandlera u ulogama Audrey Spitz i Nicka Spitza stiže na Netflix 31. marta. Privatni detektivi sada otvaraju svoju agenciju i dospevaju u centar međunarodne istrage kada je njihov prijatelj otet.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor