Pretraga

Istraga: Dobija li kultni film The Holiday nastavak na kraju ili ne?

Istraga: Dobija li kultni film The Holiday nastavak na kraju ili ne?

Tekst: BURO.

Pre svega nekoliko dana, baš onda kada su prve pahulje provejale gradom i učinile da ova vest bude još lepša, The Sun je objavio informaciju da kultni rom-com The Holiday iz 2006. sa Camerion Diaz i Kate Winslet u glavnoj ulozi, a koji potpisuje Nanecy Meyers dobiija svoj nastavak! Koliko smo puta posle ovog filma maštale o tome da sa nekom drugaricom na drugom kraju planete zamenimo živote bar na dan. Činjenica da ćemo opet gledati neki slični baršunasti scenario u nekom novom izdanju ugrejala nas je lepše od tople čokolade. 

Izvor blizak ovom mediju rekao je da je plan dse film snima sledeće godine, prvenstveno u Velikoj Britaniji i Evropi,  obećavajući da će nam se ispuniti božićna želja o kojoj smo tajno maštali skoro 16 godina. Međutim, snovi su nam brzo srušeni i ispostavilo se da Deda Mraz ipak ne postoji. 

Kreatorka filma napisala je na svom Instagram nalogu da je dobila puno poruka i pitanja o ovome, ali da to nije istina, što je izazvalo niz ogorčenih komentara u roku od nekoliko sati. (Zvanični nalog Akademije je odgovorio sa tri uplakana emodžija, dok je Katie Couric ostavila slomljeno srce.) I Kate Winslet je takođe razbila glasine u intervjuu za People. „Pročitala sam nešto o tome, ali prvi put sam čula za to“, rekla je o potencijalnom nastavku. 

Međutim, sve ovo ipak ne mora nužno značiti da nikada nećemo saznati šta je dalje bilo sa naše dve omiljene junakinje i njihovim životima. Povratak je uvek moguć, bar nam je Lindsay Lohan to dokazala ovih dana. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor