Pretraga

Januar kao stvoren za bindžovanje - Evo šta je novo na streaming platformama

Januar kao stvoren za bindžovanje - Evo šta je novo na streaming platformama

Tekst: BURO.

Nema boljeg perioda u godini da bez griže savesti uronimo u sve te nove naslove i sezone koje smo jedva čekali. Posao je na pauzi, praznici su te sebi dopuštamo i prejedanje, uostalom kakvo je to gledanje TV-a bez grickanja? Uzgred, ovaj fenomen ima svoje objašenjenje. Malo nam fali sneg za potpuni ugođaj, mada se ne bunimo ni ovako. Ako delite raspoloženje sa nama, pogledajte šta je stiglo na streaming platforme.

Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts

Platforma: HBO

Premijera: 1. januar

Januar kao stvoren za bindžovanje - Evo šta je novo na streaming platformama (фото 1)

Svaku zimu tradicionalno obeležavamo maratonom Harry Potter filmova, a ove godine lista je obogaćena posebnim izdanjem. Naša omiljena magična družina se vratila u Hogvorts kako bi obeležila 20 godina od premijere prvog filma o Harry Potteru. Konačno imamo priliku da sebi odgovorimo na brojna pitanja o samom procesu snimanja, utiscima glumaca i svim onim sitnicama koje su se zbivale iza kulisa. Ako još uvek niste kliknuli play, ovaj vikend je kao stvoren za to.

Euphoria 2. sezona

Platforma: HBO

Premijera: 9. januar

Januar kao stvoren za bindžovanje - Evo šta je novo na streaming platformama (фото 2)

Ova serija je na vrhu naše jedvačekanje liste. Ono što možemo da naslutimo je da će biti podjednako teško varvljiva kao i prva sezona, ali od nje upravo to i očekujemo. Cela glumačka postava, bez koje ova serija ne bi bila to što jeste, ostaje a pridružuju joj se i neka nova lica i jedva čekamo da vidimo kakav će obrt doneti ovoj već dovoljno haotičnoj priči.

After Life

Platforma: Netflix

Premijera: 9. januar

Januar kao stvoren za bindžovanje - Evo šta je novo na streaming platformama (фото 3)

Maestralni Ricky Gervais i serija koja nam je više puta doslovno slomila srce vraćaju se na Netflix trećom sezonom. Pripremite maramice, jer će nas Tony u društvu drugih jednako genijalnih likova provozati kroz jedan emotivni rolerkoster. Dobra stvar je što ćemo se usput sigurno dosta i smejati. U prilog njenoj genijalnosti - „After Life” je najgledanija serija decenije u Velikoj Britaniji.

Ozark 4. sezona

Platforma: Netflix

Premijera: 21. januar

Januar kao stvoren za bindžovanje - Evo šta je novo na streaming platformama (фото 4)

Deluje kao da je prošla večnost od poslednje sezone. Dve godine kasnije, najzad ćemo saznati kako se priča porodice Byrdes završava. Dok su prethodne tri sezone imale po 10 epizoda, ova će imati 14. Dakle, uzavrela drama u najavi. Ko će koga izdati ovog puta i koliko života Wendy i Martin imaju? 

Munich: The Edge Of War

Platforma: Netflix

Premijera: 21. januar

Januar kao stvoren za bindžovanje - Evo šta je novo na streaming platformama (фото 5)

Radnja filma smeštena je u jesen 1938. godine. Hitler se priprema za invaziju na Čehoslovačku, dok vlada Neville Chamberlaina očajnički traži mirno rešenje. Britanski državni službenik i nemački diplomata, bivši kolege, putuju u Minhen da razgovaraju o miru.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor