Pretraga

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima

Tekst: BURO.

Prišunjala se mnogo brže i eksplozivnije nego što smo očekivali, ali šta je tu je - jesen je stigla i ne preostaje nam mnogo više od iznalaženja načina da je učinimo što zabavnijom. U pomoć nam priskaču novi serijski naslovi koji stižu u krajnje prigodno vreme. Igra ultimativnog bindža može da počne!

Inside Man

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 1)

"Inside Man" prati zatvorenika osuđenog na smrt u SAD-u i ženu zarobljena u podrumu ispod engleskog namesništva koji ukrštaju svoje puteve na najneočekivaniji mogući način. Autor serije je čuveni Steven Moffat, a glumačka postava koju čine David Tennant, Dolly Wells, Lydia West i Stanley Tucci obećava!

The Idol

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 2)

Do sada ste sigurno videli kako izgledaju Lily-Rose Depp i The Weeknd u prvom trejleru za njegovu seriju "The Idol". Abel je radio na seriji zajedno sa producentom "Euforije" a prve epizode stižu u novembru. Serija prati mladu pop pevačicu koja započinje romansu sa zagonetnim vlasnikom noćnog kluba koji je takođe vođa tajnog kulta, a "The Idol" najavljuju kao najljigaviju ljubavnu priču Holivuda.

Alaska Daily

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 3)

"Alaska Daily" je nova američka dramska serija koju je kreirao Tom McCarthy za ABC, a u kojoj Hilary Swank glumi novinarku koja traži novi početak na Aljasci. Drugim rečima, idealan naslov za prva jesenja ušuškavanja. Premijera je zakazana već za 6. oktobar! 

Fire Country

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 4)

Mladi osuđenik se pridružuje vatrogasnoj brigadi u potrazi za iskupljenjem i skraćenom zatvorskom kaznom, te on i drugi zatvorenici rade zajedno sa elitnim vatrogascima na gašenju velikih požara širom regiona. Serija stiže 7. oktobra, a mi predlažemo da dodate ovu priču o iskupljenju na must watch listu.

Shantaram

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 5)

Zavisnik od heroina zatvoren zbog pljačke beži iz zatvora i ponovo se pronalazi kao lekar u sirotinjskim četvrtima Bombaja. Serija je zasnovana na istoimenom romanu Gregorya Davida Robertsa, broji deset epizoda i stiže već 14. oktobra!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor