Ko je Joseph Quinn bez duge kose i van uloge u seriji „Stranger Things“?

    13.07.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/joseph_cover.gif

    „Stranger Things“ tornado i dalje pravi obrataje, iako smo poslednju epizode 4. sezone gledali pre dve nedelje. Osim toga što je u ovoj sezoni, koja je rangirana odmah ispod prve, glavnu ulogu igrala muzika, ogromnu pažnju privukao je šarmantni i autentični Joseph Quinn. Šta se krije iza duge kose i ko je Joseph kada nije Eddie?

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/1657709312934741.jpg

    Britanski glumac rođen je u Londonu, pohađao je dramsku školu na Londonskoj akademiji za muziku i dramsku umetnost, koju je diplomirao 2015. godine. Nakon školovanja, dobio je glavnu ulogu Arthura Havishama u seriji „Dickensian“. Tokom narednih godina glumio je na londonskoj sceni u Narodnom pozorištu i seriji „Howards End“ iz 2017. kao Leonard Bast, mladi bankarski službenik. Iste godine pojavio se u 7. sezoni „Igra prestola“ kao Koner, čuvar Winterfella.

    Ulogu u seriji „Stranger Things“ dobio je bez puno napora, iako od audicije nije imao nikakva očekivanja. Štaviše, priče o tome koliko su naporne na početku su ga obeshrabrile. Na kraju, Jospeh se našao u centru mnogih ključnih scena u poslednjim epizodama i jednoglasno postao miljenik fanova ne samo ove, već svih sezona. Kako bi se pripremio za ulogu odanog metalca i autsajdera, Eddie Munsona, predano je slušao Metallicu i Black Sabbath. Ko može da zaboravi njegov neverovatan, spasonosni gitarski solo u finalu 4. sezone? Zahvaljujući ovoj sceni, u kojoj Eddie zaista svira, pesma Metallice iz 1986. „Master of Puppets“, ponovo se popela na broj 1 na top listama 36 godina nakon što je prvobitno objavljena.

    Joseph izbegava da se eksponira na društvenim mrežama, nema nalog na Twitteru ni TikToku, a njegov Instagram profil vodi njegov prijatelj. Uprkos tome, prošle nedelje se na društvenim mrežama digla prašina kada je Doja Cat u privatnoj prepisci zamolila Noaha Schnappa, poznatijeg kao Will Byersa, da prenese Josephu da joj se javi. Noah je nepromišljeno podelio skrinšot u sada već obrisanom TikTok videu, nakon čega je završio kao glavna tema live-a Doje Cat u kom nije bilo nimalo blaga prema glumcu, budući da je prekoračio granice privatnosti. Quinn se u međuvremenu nije oglašavao na tu temu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/1657709313074696.jpg

    Jednom prilikom je izjavio da ga put nije naveo ka glumačkim vodama, bio bi na plaži, zarađivao malu svotu novca i bio istinski srećan. Možda smo ga baš zbog te skromnosti toliko zavoleli i jedva čekamo da vidimo u kom pravcu će nastaviti da gradi svoju karijeru.

    Saznaj više:
    Povezani članci: