Pretraga

Naši omiljeni glumci iz devedesetih se vraćaju sa novim ulogama

Tekst: BURO.

Julia Roberts je čekala pune dve dekade, dovoljno dobar scenario, a izgleda i pravog saborca kako bi se vratila rom-com žanru. Osim nje i George Clooneya, i Cameron Diaz se nakon osmogodišnje pauze vraća glumi. Za još dobrih vesti sa notom devedesetih, skrolujte dalje.

Julia Roberts i George Clooney

Osim nove serije "Gaslit", Julia Roberts će poneti i ulogu u dugoiščekivanom filmu "Ticket to Paradise", rame uz rame sa George Clooneyem. Njih dvoje glume zaraćeni bivši bračni par koji putuje na Bali kako bi zaustavili venčanje svoje ćerke, a pre ovog naslova i žanra koji su sa godinama napustili, delili su veliko platno za "Ocean's Eleven", "Oceans's Twelve", "Confessions of a Dangerous Mind" i "Money Monster" poslednji put 2016. godine. Ovaj reunion smo dugo čekali, ali moraćemo da se strpimo do premijere koja je zakazana za oktobar. Brojimo sitno!

Penélope Cruz i Antonio Banderas

Verovali ili ne, Penélope i Antonio, najpoznatiji španski glumac i glumica do filma "Official Competition" nisu delili veliko platno duže od dva minuta. U ovoj satiri o filmskoj industriji Penélope glumi ekscentričnu autorku Lolu Cuevas, a Antoinio Félixa Rivera, egocentričnog, arogatnog, ali inteligentnog glumca. Režiju potpisuje Mariano Cohn, a našem omiljenom glumačkom dvojcu se pridružuje i Oscar Martínez. Dodajte na must watch listu.

Cameron Diaz i Jamie Foxx

Cameron Diaz se nakon osam godine duge pauze vraća glumi, a njen povratak je na svom Instagramu najavio glumac Jamie Foxx. Njih dvoje će se pojaviti u filmu "Back in Action", a sa snimanjem počinju krajem ove godine. Premisa se drži u tajnosti, ali je Netflix potvrdio da je reč o akcionoj komediji. U svakom slučaju, radujemo se da Cameron gledamo "Back in Action", i to uz kakvog partnera.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor