Najiščekivanije romantične komedije u 2020.

    12.02.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/romcomNARROW.jpg

    Hej, Dan zaljubljenih je samo nekoliko dana daleko ali smo za romantične komedije raspoloženi cele godine! Prošla godina nije bila loša kada govorimo o ovom žanru, ali nas ove godine očekuju malo drugačija viđenja i moramo priznati da se tome veoma radujemo! Zato upišite u svoje kalendare neke od ovih rom-com  favorita koji će se pojaviti u biskopima (i na Netflixu) u 2020. Mi ćemo vas obaveštavati svakog meseca ako neki nov naslov bude potvrđen ali možda vam je dovoljno da kažemo da se J Lo vraća kao junakinja filma „Marry Me“ i da će njen povratak ovom žanru biti prigodno propraćen sa naše strane (idemo opet da odgledamo „Senatora i sobaricu“). Primetićete na našoj listi da smo se odmakli dosta od hetero belaca kao glavnih protagonista, i ta zastupljenost gay likova kao i glavnih uloga u kojima se ne pojavljuju samo belci nas veoma raduje. Evo šta nam 2020. donosi.

    TO ALL THE BOYS: P.S. I STILL LOVE YOU

    Romantična komedija koja nam je 2018. vratila veru u ovaj žanr vraća se na Netflix i to danas! Drugi deo nastavlja priču tamo gde je stala, a Lara i Peter dobijaju test za svoju vezu u vidu stare ljubavi koja se iznenada pojavljuje nakon što je primila jedno od pisama koje je Lara slala. Nadamo se da će soundtrack biti genijalan kao i u prvom delu.


    A SIMPLE WEDDING

    Kada Nousha, iranka-amerikanka, sabotira i svoju poslednju vezu njeni roditelji postaju očajni. Njihova jedina želja jeste da ćerki prirede persijsko venčanje, kakvo tradicija nalaže. Ona ubrzo na jednom protestu upoznaje Alexa, koji je biseksualac, i nakon što se momentalno zaljubi u njega počinju da žive zajedno. To naravno, izaziva pakao jer je za njenu porodicu zajednički život pre braka nedopustiv, i počinje ubrzano organizovanje venčanja kako bi se odbranila čast. Ali ovo venčanje će biti sve samo ne obično.


    HAPPIEST SEASON

    Mlada žena (Kristen Stewart) planira da zaprosi svoju devojku (Mackenzie Davis) na tradicionalnom porodičnom okupljanju ali se stvari veoma zakomplikuju kada sazna da njena partnerka nije i dalje priznala svojim veoma konzervativnim roditeljima da je gay. Film će imati premijeru u bioskopima 20. novembra.


    EMMA.

    21. februara izlazi ova adaptacija romana Jane Austen u kojem je glavni lik Emma koja provodadžiše, u svojoj glavi veoma uspešno, ali u realnosti i ne baš toliko. Njeno uparivanje komšija i prijatelja dovodi do gomile komplikacija, a videćemo kako je Anya Taylor-Joy prišla ovoj ulozi koju je pre nje 1996. tumačila Gwyneth Paltrow.


    Barb and Star Go to Vista Del Mar

    Kristen Wiig i Annie Mumolo se pakuju i idu na odmor u Vista Del Mar na Floridi. Ali prijateljice upadaju u mrežu organizovanog kriminala i ovo liči na sve samo ne na običan odmor kakav su planirali. Imajući u vidu da su scenario za ovu komediju pisali scenaristi filma „Deveruše“ , 31. jula očekuje nas još jedno fantastično ostvarenje.


    MARRY ME

    Zaplet je sledeći: Jennifer Lopez u filmu igra pop-zvezdu koja sa svojim poznatim verenikom, kojeg igra Maluma, ima neverovatno veliko venčanje u Madison Square Gardenu. Pre nego što se popne na scenu da započne ceremoniju saznaje da je on vara sa njenom asistentkinjom. Doživljava omanji slom i zgrabi prvu osobu iz publike (Owen Wilson) da njemu kaže sudbonosno da. Pretpostavlja se da će film izaći na jesen 2020, kao i da će se u filmu naći duet koji pevaju J Lo i Maluma.


    THE PROM

    Svi držimo palčeve da se ovaj film o kojem i dalje znamo jako malo detalja pojavi ove godine na Netflixu. Zasnovan na Brodvejskom mjuziklu istog imena govori o grupi pozorišnih glumaca sa Brodveja koji kreću revoltirani u mali grad u Americi kao znak podrške učenici koja želi na matursko veče da povede svoju devojku. Ekipa? Wow! U filmu se pojavljuju Nicole Kidman, Meryl Streep, Kerry Washington, Keegan-Michael Key i James Corden.


    THE LOVEBIRDS

    Dok gledate trejler u fazonu ste – okej, još jedna romantična komedija. Ali u trenutku kada se Issa Rae i Kumail Nanjiani voze kući nakon što odlučuju da raskinu i kolima udare biciklistu sve postaje mnogo zanimljivije! I smešnije! Ako film bude upola smešan kao trejler imamo (romantičnu) komediju godine. To ćemo znati 3. aprila kada bude bila premijera. Jedva čekamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: