Napravili smo listu svih trejlera otkrivenih na ovogodišnjem Comic-Conu

    25.07.2022.
    RECOMMENDED

    San Diego je tradicionalno mesto okupljanja hiljada fanova na maratonu trejlera za predstojeće filmove i serije, a nakon dvogodišnje pauze, Comic Con se vratio u punom sjaju. Među najiščekivanijim panelima ove godine našli su se (naravno) Marvel i Warner Bros/DC, uz HBO, Netflix, Paramount, Amazon’s Prime Video i Apple TV+. Manifestacija se završila juče, a mi smo napravili listu svih trejlera predstavljeni na ovogodišnjem izdanju. 

    „Black Panther: Wakanda Forever“

    Titulu najiščekivanijeg trejlera ove godine odnosi „Black Panther: Wakanda Forever“, a sudeći po reakcijama Marvel tabora, vredeo je čekanja. Film je nastavak „Crnog pantera“ iz 2018. u kojem je herojskog kralja Wakande koji se bori protiv zločina izmišljene afričke zemlje sa neverovatno naprednom tehnologijom glumio preminuli Chadwick Aaron Boseman. Film, koji je ujedno i omaž njemu, u bioskope stiže u novembru.

    „John Wick: Chapter 4“

     „John Wick: Chapter 4“ do vrha je ispunjen akcionim scenama koje su ovu franšizu i učinile tako uspešnom. Film u bioskope stiže tek marta 2023. ali nemamo problem da iznova gledamo ovaj jednominutni trejler sa Keanu Reevesom u fokusu.

    „The Lord of the Rings: The Rings of Power“

    Mesecima unazad smo dobijali mrvice, ali je najnoviji trejler najobuhvatniji prikaz onoga što možemo da očekujemo u seriji „The Lord of the Rings: The Rings of Power“. Radnja se odvija hiljadama godina pre Tolkienovog „Hobbita“ i glavne LOTR priče, a premijera je zakazana za 2. septembar. 

    „She-Hulk: Attorney at Law“

    Na Comic-Conu je predstavljen i novi trejler za „She-Hulk: Attorney at Law“, film o tridesetogodišnjoj advokatici superherojci. Glavne uloge poneli su Tatiana Maslany, Jameela Jamil, Josh Segarra, i Renée Elise Goldsberry, a Mark Ruffalo ponavlja svoju ulogu Bruce Banner/Hulka. Film stiže na Disney+ 17. avgusta.

    „I am Groot“

    Groot, Marvelov superheroj koji je stekao slavu kao član tima „Čuvara galaksije“, sada se nalazi u centru pažnje kroz sopstvenu kolekciju originalnih kratkih filmova koji će biti dostupni 10. avgusta na Disney+ platformi.

    „‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves“

    „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves“ je nadolazeća američka fantastična akciono-avanturistička komedija koju su napisali i režirali Jonathan Goldstein i John Francis Daley, Chris Pine, Regé-Jean Page i Michelle Rodriguez nalaze se u glavnim ulogama, a film, zasnovan na istoimenoj igrici, stiže u bioskope 3. marta 2023. godine.

    „National Treasure: Edge of History“

    Dvadesetogodišnja sanjarka kreće u istraživanje kako bi otkrila misteriju istorije svoje porodice i uz pomoć svojih prijatelja povratila izgubljeno blago. Serija prati koncept „National Treasure“ filmova i uskoro je možemo očekivati na Disney+ platformi.

    „Shazam! Fury of the Gods“

    „Shazam! Fury of the Gods“ je dobio svoj prvi zvanični trejler tokom Comic-Cona, a fanovi mogu očekivati još jednu dozu akcione komedije koja zvanično stiže 21. decembra.

    „Black Adam“

    Posetioci Comic-Cona bili su počašćeni i novim kratkim prikazom filma „Black Adam“, dugoočekivane akcije o superherojima sa Dwayne Johnsonom u glavnoj ulozi koja bi trebalo da se pojavi u bioskopima 21. oktobra.

    „Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur“

    „Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur“ je animirana serija zasnovana na likovima iz Marvel Comics-a, a učesnicima na Comic-Conu je potvrđeno da će imati puno talentovanih glumaca koji će za film dati glas. Očekujte Alison Brie, Andy Cohen, Maya Hawke, David Diggs, Jennifer Hudson, Method Man i Wesley Snipes.

    „The Sandman“

    Netflixova adaptacija Warner Bros serije stiže 5. avgusta i donosi novi pogled na Sandmana. Trejler će vam reći sve.

    Saznaj više:
    Povezani članci: