Nova mini serija “Nine perfect strangers” stiže na streaming platforme -evo šta sve znamo o njoj!

    14.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/strangerscovercopy.jpg

    Od kada je Reese Whiterspoon počela sa praksom da knjige koje preporučuje u svom čitalačkom klubu, majstorski ekranizuje u svojoj produkcijskoj kući (i dokazuje da je moćna sila savremene TV industrije) bilo je jasno da barem s te strane uvek možemo da očekujemo neki novi naslovi koji ćemo jedva čekati i od koga će biti teško odvojiti se. “Nevine laži”, “Male vatre svuda”, sve su to serije koje kao polaznu tačku imaju roman i Reese koja podržava priču i veruje u finalno ostvarenje, a nama su mali znak da obratimo pažnju jer se gotovo sigurno kuva nešto fantastično.

    Ovaj put vreme je za seriju “Nine perfect strangers” koja dolazi baš u pravom trenutku kada nam je svima dosta svega i sve češće maštamo o tome da pobegnemo u neku mini utopiju, i na mesto gde će svi naši problemi nestati i odakle ćemo se vratiti preporođeni i popravljeni, šta god to zapravo značilo.

    Nova mini serija “Nine perfect strangers” u središte priče stavlja upravo jedno takvo mesto. “Tranquil house” je oaza u kojoj svi njeni posetioci mogu da očekuju izlečenje od svojih bolesti, prošlosti i problema. U ovoj “kući mira”, Nicole Kidman igra glavnu junakinju Mashu, koja dočekuje goste ujednačenim, mirnim glasom i govori im “učinićemo da budete dobro” što je na neki čudan način jednako i umirujuće i jezivo. Sa dugom plavom kosom i gotovo bezizražajnim licem, Kidman je predvodnica wellness kulta, i centra u kojima stvari odlaze malo na pogrešnu stranu, i uprkos scenama mira i wellnessa koje vidimo iz trejlera, imamo uvid i da će stvari postati malo komplikovanije, teže i agresivnije za mnoge od njih.

    Devet savršenih stranaca se možda međusobno ne poznaje, ali zapravo uopšte nisu toliko strani jedni drugima budući da svako od njih jednako pokušava da pronađe isti odgovor na pitanje može li za deset dana da promeni život zauvek? Neki su tu da bi izgubili kilograme, neki da bi naprosto napravili neku promenu u svom životu, a pojedini iz razloga koje ni sebi ne mogu da priznaju. Međutim, duhovna praksa, meditacija i luksuz koji sve to prati nisu dovoljni da se napravi promena. Potrebno je uložiti dodatni napor a ono što niko od njih nije mogao da zamisli jeste koliko je i šta sve potrebno uložiti i koliko će tih deset dana zapravo biti izazovno. Ono što takođe niko nije zamišljao je da je Masha možda malo, recimo, komplikovanija ličnost nego što je to na prvi pogled delovalo. Sve u svemu uzbuđenja, napetosti i dinamike ne fali.

    Pored toga što je zaplet izuzetno uzbudljiv i preti da postane novi letnji favorit, serija je privukla pažnju i neverovatnom ekipom likova na koje smo svi instant odreagovali. Na prvom mestu Nicole Kidman koja već neko vreme dokazuje da su serije trenutno njen “cup of tea” i da će kako stvari stoje ostati verna ovoj formi još neko vreme. Nakon serija “Nevine laži”, “Slom”, imamo sasvim dovoljno razloga da verujemo da će Masha biti ozbiljno kompleksan lik. Pored nje tu su i Melissa McCarthy, Regina Hall, Michael Shannon, Luke Evans i Tiffany Boone i nestrpljivi smo da saznamo ko će od ovih likova prvi da skapira da u “Tranquil house” nije sve baš tako ni lepo ni mirno.

    Premijera se očekuje 18. avgusta i jedva je čekamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: