Pretraga

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama

Tekst: BURO.

Ima li savršenijeg meseca za prepuštanje gledanju svih novih filmskih i serijskih naslova od novembra? Ako nas pitate - ne postoji! I mada se i dalje hvatamo za ostatke miholjskog leta, ne verujemo da ćemo biti te sreće da nam ceo novembar bude sunčan, ali ćemo zato boravak napolju zameniti ušuškavanjem i bindžovanjem i iskreno, ne bunimo se.

Big Mouth

Sezona: 5.
Platforma: Netflix
Datum: 5. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 1)

Verovatno je ovo naša omiljena animirana serija koja na genijalne načine oslikava sve pubertetske muke i u kojoj ćete uživati iako je ovaj period za vas davna prošlost. U prethodnoj sezoni bavila se temom mentalnog zdravlja i apsolutno smo je obožavali te stoga imamo visoka očekivanja i od ove nove, u čijem fokusu su teme ljubavi i mržnje. Nik će izjaviti ljubav Jessi, ali ona će biti sve bliskija sa Alijem. Jedva čekamo da vidimo sve nove pubertetske zaplete, a kako kreatori najavljuju, od naših junaka u novoj sezoni možemo očekivati zrelost i nema sumnje, puno smeha.

The Great

Sezona: 2.
Platforma: Hulu
Datum: 19. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 2)

Druga sezona u fokus stavlja trudnoću Katarine II. Glumačka postava, osim Sebastian De Souza, ostaje nepromenjena a pridružuje joj se na naše oduševljenje i radost i Gillian Anderson. Ona se nalazi u ulozi majke Katarine II, a u nameri da sačuva sopstvenu reputaciju biće spremna da rođenoj ćerki okrene leđa.

Tiger King

Sezona: 2.
Platforma: Netflix
Datum: 17. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 3)

Usled pomame za serijom “Squid Game”, deluje da smo zaboravili na onu koju se prošle godine desila povodom serije “Tiger King”. U novoj sezoni očekujemo ništa manje od onoga što smo dobili i u prvoj, dakle sveopštu bizarnost na zavidnom nivou. Znamo da se Joe Exotic i njegovi okoreli rivali vraćaju u punom sastavu, a ne sumnjamo da nam zapleti neće dopuštati da pogled odvojimo od ekrana.

The Unlikely Murderer

Platforma: Netflix
Datum: 5. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 4)

“The Unlikely Murderer” je nova mini serija o ubistvu švedskog premijera Olofa Palmea i pronalasku potencijalnog ubice. Šveđani nas, kada su u pitanju serije, do sada nikada nisu razočarali zato ništa manje ne očekujemo ni ovog puta.

The Harder They Fall

Platforma: Netflix
Datum: 2. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 5)

Kada odmetnik otkrije da je njegov neprijatelj pušten iz zatvora, on ponovo ujedinjuje svoju bandu kako bi se osvetio. U pitanju je pravo vestern blago: puno pucnjave, pljački vozova i obračuna na koje možda na prvu ne biste računali. Ne očekujte tradicionalne obrasce, već vestern obučen u odelo modernog, pa iako vam do sada možda nisu bili prvi žanrovski izbor, budite spremni da se ovim filmom to promeni. Verujte nam na reč.

Kralj Richard

Platforma: HBO
Datum: 19. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 6)

Najzad smo dočekali naslov koji smo još u julu svrstali u kandidate za Okara, vrlo svesni preuranjenih zaključaka, ali eto koliko verujemo u novu ulogu Will Smitha. Film se zasniva na istinitioj priči o nasleđu Serene i Venus WIlliams, a Will u filmu glumi njihovog oca. Uskoro ćemo saznati kako je put od dna do vrha ove dve vrsne teniserke izgledao i spremno čekamo inspiraciju i motivaciju za koju smo sigurni da ćemo posle gledanja filma dobiti.

Zemlja

Platforma: HBO
Datum: 13. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 7)

Robin Wright, u ulozi producentkinje i glavne glumice naslova “Zemlja”, donosi nam priču o ženi koja u divljini traga za novim životom. Eh, Robin, ko još za istim ne traga? Šalu na stranu, ovo je njen producentski prvenac i navijamo da kao i njeni glumački podvizi bude jednako uspešan. Edee (Wright), nakon jednog događaja otkriva da nije u stanju da ostane povezana sa svetom koji je nekada poznavala i suočena sa tom neizvesnošću, povlači se u veličanstvenu, ali opasnu divljinu. Nakon što je lokalni lovac (Demián Bichir) vrati sa ivice smrti, ona mora ponovo pronaći način da živi.

Single Mother By Choice

Platforma: HBO
Datum: 2. novembar

Novembar provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 8)

Kako izgleda trudnoća tokom pandemije? “Single Mother By Choice” donosi nam odgovor na ovo pitanje. Film je zasnovan na stvarnoj trudnoći i ličnoj borbi spisateljice i producentkinje, Seline Ringer, u jeku pandemije (kao da trudnoća sama po sebi i pod normalnim okolnostima nije dovoljno teška). Ona i njen suprug su u realnom vremenu dokumentovali svakodnevne situacije i to u svakom mesecu trudnoću, a sada imamo priliku da u ovu intimnu ispovesti zavirimo i sami.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor