Pretraga

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu

Tekst: BURO.

Proleće je divno. Po svim osnovama. Osim ako ste alergični na polen i proklinjete i sunce i proleće i sve lepote spoljnog sveta koje u ovom periodu nezaustavljivo bujaju zajedno sa vašom kijavicom i crvenilom koje se širi oko predela očiju. Pa ako ste zaglavili u svoja četiri zida, pregršt novih naslova na streaming platformama, uz kutiju maramica i Polinola, praviće vam društvo tokom aprila. 

Tokyo Vice

7. april

HBO

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 1)

Prošlo je sedam godina otkako je Michael Man poslednji put režirao, a 7. aprila premijerno ćemo gledati seriju (zamalo film) sa njegovim potpisom u kojoj se novinar sa zapada, Jake Adelstein (Ansel Elgort), spušta u neonsko podnožje Tokija i uključuje u policijsku jedinicu Tokyo Vice u kojoj se nikome ne može verovati.

Elite

5. sezona

8. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 2)

Kraj prethodne sezone serije "Elite" ostavio nas je sa tajnom o Armandovoj smrti koja je isplivala nakon Phillipove novogodišnje žurke i Guzmanovog bekstva i mogla bi da uništi vezu između Samuela i Ari. U novoj sezoni, poznatoj glumačkoj ekipi pridružuju se nova lica - Isadora, kraljica noćnog života i Iván, sin fudbalske zvezde i sigurno je da će doliti ulje na dramu.

Our Great National Parks

13. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 3)

Od izvršnog producenta "Blue Planet II" stiže "Our Great National Parks", dokumentarna serija o najlepšim nacionalnim parkovima na svetu i divljini koja oduzima dah. Dodatni bonus? Naracija Barack Obame, bivšeg američkog predsednika koji je zaštitio više javnih zemljišta i voda od bilo kog predsednika SAD-a.

Choose Or Die

15. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 4)

Ime Asa Butterfield u cast-u je dovoljno da ovaj naslov dodamo na must-watch listu. Zvezdu serije "Sex Education" sada ćemo gledati u potpuno drugačijoj ulozi u filmu koji nalikuje čuvenoj epizodi "Black Mirror-a" - Bandersnatch. Naime, Asa je švorc student koji igru koju je počeo da igra zbog novca završava boreći se za sopstveni život. Ovde, za razliku od Bandersnatch-a ne biramo ishod, ali ćemo ga sudeći po sinopsisu nestrpljivo iščekivati u sat i po vremena trajanja filma. 

Anatomy Of Scandal

15. april

Netlix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 5)

Zasnovana na međunarodnom bestseleru Sareh Vaughan, ova serija prati srećno udatu britansku parlamentarnu ministarku koja uživa svoj privilegovani život sve dok skandalozne tajne ne isplivaju na površinu, a ona bude optužena za šokantan zločin.

Better Call Saul

6. sezona

18. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 6)

Prošlo je skoro dve godine od finala 5. sezone, ali "Better Call Saul" se vraća za svoju šestu i poslednju sezonu i možemo očekivati neočekivano. Evolucija protagoniste doživljava tačku kulminacije, a budući da je reč o poslednjim epizodama serije, vremenska linija je sve bliža ključnim događajima "Breaking Bada" i radujemo se da gledamo poveznice između ova dve genijalne priče.

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch

19. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 7)

Biti kul 90-ih značilo je nositi etiketu Abercrombie & Fitch, a ovaj dokumentarac istražuje uspon i pad brenda koji je suvereno vladao pop kulturom do kraja 2000-ih.

Russian Doll 

2. sezona

Netflix

20. april

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 8)

Mračne komedije uzimaju zamah, a u ovoj simpatično i simbolično nazvanoj "Russian Doll" Nadia Vulvokov glumi ciničnu mladu Njujorčanku koja u noći svog 35. rođendana biva uhvaćena u vremensku petlju iz koje mora pronaći izlaz. Prva sezona je pokupila nekoliko nominacija za Emmy-ja, a čak i sa svojim zadovoljavajućim zaključkom, Netflix je ipak odlučio da obnovi seriju za turu novih epizoda i nas obraduje vestima da stižu već 20. aprila. 

The Flight Attendant

21. april

HBO

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 9)

U drugoj sezoni Cassie Bowden (Kaley Cuoco) vraća se u LA i počinje ispočetka - trezna i zaposlena u CIA službi. Ipak, sa novim zadatkom koji prihvata, upliće se u još jednu međunarodnu intrigu kao svedok ubistva.

Barry

24. april

HBO

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 10)

Stare navike umiru teško, ali ne tako teško kao žrtve koje je Barry poslao na drugi svet na kraju prethodne sezone. Nakon dve godine pauze, serija se vraća na HBO i Barryja stavlja pred raskrsnicu života.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

27. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 11)

Novi dokumentarac o Merilyn Monroe na Netflixu konačno otkriva istinu? Datum premijere će pokazati, brojimo sitno do 27. aprila.

Ozark

4. sezona - 2. deo

29. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 12)

Poslednje epizode finalne sezone sage o porodici Byrde - koja se u ovom trenutku nalazi u nikad oštrijim kandžama života u koje se upetljala sarađujući sa članovima meksičkog kartela - koje smo manično pratili i obožavali biće propraćene 30-minutnim specijalom koji će nam doneti momente iza zavese i proces nastajanja serije. Ne radujemo se neminovnom kraju, ali jedva čekamo da uronimo u ovaj specijal i dobijemo uvid u sve ono što se zbivalo iza kulisa.

Grace And Frankie

7. sezona - 2. deo

29. april

Netflix

Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u aprilu (фото 13)

Iako je ovo njihovo poslednje poglavlje, prema sinopsisu Grace i Frankie tek hvataju zalet. Ove sezone pokazaće sebi, svojim porodicama i fanovima šta znači živeti život punim plućima, neustrašivo i bez izvinjenja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor