Pretraga

Ovu Netflix seriju možete gledati bilo kojim redosledom!

Ovu Netflix seriju možete gledati bilo kojim redosledom!

Tekst: BURO.

Da li možete da zamislite da počnete da gledate seriju tako što ćete uključiti bilo koju epizodu, kako god želite? Osim ako nije reč o zasebnim pričama koje teku kroz svaku epizodu (kao što je na primer, „Cabinet of Curiosities“), gledanje epizoda „na preskoke“ bi nam samo stvorilo konfuziju u glavi, ne bismo bili u stanju da povežemo radnju, a mogli bismo da očekujemo i veliki spojlere. Zato nas je Netflix iznenadio sa serijskim projektom koji će zagolicati našu maštu jer ga možemo gledati baš bilo kojim redosledom.

Ovu Netflix seriju možete gledati bilo kojim redosledom! (фото 1)

Reč je o nelinearnoj antologijskoj seriji „Kaleidoscope“ od osam epizoda. Serija prati ekipu stručnih lopova koji rade na otključavanju trezora za najveću isplatu u istoriji. U razdoblju od 25 godina, lopovi smišljaju plan kako da se probiju kroz najmoćniji sigurnosni tim na svetu, kao i FBI. Posebnost serije je u tome što gledaoci imaju slobodu da izaberu s kojom od osam epizoda žele da započnu ovu avanturu. Svaka epizoda je kodirana svojom posebnom bojom kao što su roze, žuta, bela i zelena.

Ovu Netflix seriju možete gledati bilo kojim redosledom! (фото 2)

Zavisno od toga kako krenete da gledate seriju, dobićete potpuno drugačiji ugao priče. Producent serije, Eric Garcia, rekao je da će se u svakoj epizodi postavljati određena pitanja čiji se odgovori nalaze u nekoj drugoj epizodi. „U epizodi koju gledate biće odgovora za koje čak i ne znate da su odgovori na nešto dok ne pogledate epizodu u kojoj se nalazi pitanje“, kaže on.

Ovu Netflix seriju možete gledati bilo kojim redosledom! (фото 3)

Ovaj projekt će napraviti izvrsnu interakciju s gledaocima. Bićemo uvučeni u celu priču, svako na svoj način. Imaćemo sopstveni, jedinstveni put do sastavljanja zločina i povezivanja tragova kako bismo shvatili celu radnju. Kako će svako od nas gledati seriju drugačijim redosledom, tako ćemo imati i drugačije gledište na celokupnu radnju.

Glavnu postavu serije čine glumci Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle i Peter Mark Kendall. Serija „Kaleidoscope“ izaći će na Netflix 1. januara iduće godine i jedva je čekamo!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor