Pretraga

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru

Tekst: BURO.

Okej, zvanično je to doba godine. Iako još uvek nema snega i novogodišnja euforija još uvek nije uhvatila pun zalet, praznične vibracije su prisutne - već smo dobili nepristojan broj pitanja: Gde ćete za novu? Dok ne dođe vreme za teške odluke koje svesno odlažemo za poslednji čas, ove temperature za koje jednostavno nismo podešeni koristimo za nešto lakše izbore - šta ćemo novo u decembru gledati, jer na streaming platforme najzad stižu neki od najiščekivanijih filmskih i serijskih naslova ove godine.

Listening to Kenny G 

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 2. decembar

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru (фото 1)

Ovaj dokumentarac donosi nam priču o karijeri crne ovce džez muzike. Dok je njegova muzika okupila milione fanova u poslednje četiri decenije, što ga je učinilo najprodavanijim instrumentalnim umetnikom svih vremena, kritičke reakcije su se u muđuvremenu smenjivale između podsmevanja i zevanja. Taj disparitet je zaintrigirao režisera Penny Lanea, koji je poznat po stvaranju veoma nekonvencionalnih dokumentarnih filmova. Kako je i zašto Kenny G postao jedan od najprivlačinijih i ujedno najomrženijih figura muzike?

Money Heist

Platforma: Netflix
Početak prikazivanja: 3. decembar

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru (фото 2)

U septembru nas je Netflix počastio sa prvim setom epizoda pete sezone, a 3. decembra stiže i drugi dugoočekivani deo. Zapravo, drugim delom sezone okončava se ova uzbudljiva saga koja je jedna od najgledanijih na pomenutoj platformi. Drugi deo sezone prikazaće, verovali ili ne, zatišje nakon svih akcijanja i fokusiraće se na emotivni razvoj likova u seriji. Barem onih koji prežive poslednju sezonu.

Landscapers

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 6. decembar

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru (фото 3)

Olivia Colman u bilo kojoj ulozi i seriji jednostavno obećava. Landscapers je old school kriminalistička (mini)serija inspirisana istinim događajima koju je napisao Ed Sinclair, a režirao Will Sharpe. Vrti se oko priče o ubistvu koje je ostalo neotkriveno čitavu deceniju.

And Just Like That

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 9. decembar

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru (фото 4)

O da, dočekali smo nastavak "Seks i Grada"! Od prve najave je sve bilo vrlo napeto. Prvo razočarenje se desilo kada je stigla vest da nećemo biti svedoci Samanthine genijalnosti u novoj sezoni. Onda su se strasti iznivelisale sa saznanjem da je Mr. Big viđen na setu. U međuvremenu smo se oprostili i od Willie Garsona, pitali se da li je Carrie i dalje modna ikona, a ona kritikovala komentare na račun fizičkog izgleda koji su joj mnogi neumesno upućivali. Nekoliko meseci i mase pitanja kasnije, došao je trenutak istine, odnosno dolazi 9. decembra.

The Matrix Resurrections

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 22. decembar

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru (фото 5)

Pogledali smo "Gučijeve" i "Dinu" a sada konačno na red stiže i "The Matrix Resurrections". Očekivanja su, razume se, visoka a trejler obećava. Čini se da je Neo ponovo zarobljen u ovom glupavom svetu, kao što je bio i u prvom filmu iz davne 1999. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss ostaju, na našu sreću, deo glumačke ekipe a bez njih realno novi deo baš i ne bi imao smisla, ali se Laurence Fishburne neće pojaviti kao Morpheus. Scenario su radili David Mitcehell i Aleksandar Hemon, pisac serije "Sense8", a nastavak franšize režira Lana Wachowski.

Emily In Paris

Platforma: Netflix
Početak prikazivanja: 22. decembar

Pogledajte koji nam to naslovi stižu na streaming platforme u decembru (фото 6)

Puf rukavi, neonsko crvena mini suknja, zelena tašnica i kraljevsko plavi blejzer... Čim smo videli ove komade i boje, postalo nam je kristalno jasno da u novoj sezoni možemo očekivati modne momente inspirisane 60-im. Pored drame, naravno. Emily je u haosu (a kada nije bila?) a što više pokušava da kontroliše stvari, one joj sve više izmiču kontroli, ponajviše u njenom odnosu sa Gabrielom.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor