Pretraga

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo

Tekst: BURO.

Sa ovom temperaturnom klackalicom - jedan dan preko 20, drugi ispod 10 stepeni - dobro je spakovati u fioku nekoliko naslova za one kišne vikende kojima se počastimo (barem jednim) cheat mealom, a dan vrlo rado provedemo ispod ćebeta. Pribeležite ih.

Conversation With Friends

Hulu

15. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 1)

Da li ćemo seriju "Conversations with Friends" obožavati kao i roman po kom je nastala? Mi smo prilično sigurni da hoćemo, posebno ako je sudeći po prethodnom naslovu koji smo podjednako voleli, "Normal People", i koji se smatra jednim od najuspešnijih prenošenja romana u format serije. Radnja prati dve najbolje drugarice, Frances i Bobbi, studentkinje iz Dablina, koje započinju neočekivanu vezu sa jednim bračnim parom, a ovi isprepletani odnosi će vas poslati na desetinu različitih pravaca i naterati da presipitate sve što ste mislili o odnosima kao takvim. Ako niste, do 15. imate taman dovoljno vremena da pročitate knjigu.

Who Killed Sara?

3. sezona

Netflix

18. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 2)

Stiže treće sezona španske misterije zasnovane na nameštenom ubistvu Sare Guzmán. Ova serija je probudila našeg unutrašnjeg detektiva i spremni smo za nove tragove koji će nas odvesti ka finalnom zaključku i razrešenju zločina koji opseda više od 55 miliona gledalaca.

Love, Death & Robots

3. sezona

Netflix

15. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 3)

Sreća, sreća, radost! Stižu nove epizode serijala koji apsolutno o b o ž a v a m o. "Love, Death & Robots" je zbirka animiranih priča koje obuhvataju različite žanrove uključujući naučnu fantastiku, fantaziju, horor i komediju. Ova vizuelna poslastica nagrađena Emmy nagradama sigurno će biti jednako inovativna i trijumfalna u svojoj trećoj sezoni kao i u prethodne dve, iako je malo detalja poznato o tome šta je pred nama.

Staircase

HBO

5. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 4)

"Staircase" je priča o Michaelu Petersonu, piscu kriminalističkih romana optuženom za ubistvo svoje supruge Kathleen, nakon što je pronađena mrtva na dnu stepeništa u njihovoj kući i 16-godišnjoj sudskoj borbi koja je usledila. Serija je ujedno i studija o tome kako pripisujemo krivicu i nevinost. Obožavamo serije zasnovane na istinitim pričama i brojimo sitno do ovog uzbudljivog naslova.

Stranger Things

4. sezona

Netflix

27. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 5)

Šta nam sve otkriva trejler za novu sezonu? Mnogo drame i uzbuđenja koje nas čeka. Treća sezona se završila prilično tragično - Joyce je sa sinovima Jonathanom i Willom napustila Hawkins, a deluje da je Eleven, osim što više nema moći, izgubila i staratelja. Četvrta sezona biće priča o povratku - kako u Hawkins, tako i moći Eleven - ili možda dolasku nečeg potpuno novog? Dok čekate odgovore, upoznajte nove likove četvrte sezone.

Time Traveler's Wife

HBO

15. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 6)

Putovanje kroz vreme stavlja par - Claire Abshire (Rose Leslie) i Thea Jamesa (Henry DaTamble) - na test, a serija je adaptacija romana Audrey Niffenegger, "Vremeplovčeva žena“. Premisa podseća na "Outlander", a budući da nas je ta serija hipnotisala, nadamo se novoj zarazi.

Welcome to Eden

Netflix

6. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 7)

Najlakše i najteže pitanje na svetu: Da li ste srećni? Upravo tim pitanjem su Zoe i četvoro mladih ljudi pozvani na najekskluzivniju zabavu u istoriji na tajnom ostrvu, koju organizuje brend novog pića. Ono što počinje kao uzbudljiva avantura uskoro će postati putovanje života. Ali Eden nije onakav kakav izgleda.

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror

Netflix

18. maj

Streaming platforme u maju: Ovo su serije kojima se radujemo (фото 8)

Sajberski pakao i internet horor - naslov obećava, kao i činjenica da serija stiže iz Južne Koreje. Kako se seksualni zločini otkrivaju na internetu otkriće nam ova serija.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor