Pretraga

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca

Tekst: BURO.

Visoke temperature koje dobrano gaze 40-i podeok na termometru čine i one najvatrenije ljubitelje leta da po neki event i preskoče i ostanu udobno smešteni pod duvkanjem klime ili ventilatora. Streaming platforme kao da i imaju na umu da nećemo baš non stop da zujimo svuda i da će nam trebati vreme za pauzu, odmor i reset, i dolaze sa novim naslovima koji su ruku na srce sjajni. Od nove adaptacije knjige Harlana Cobena do novog omiljenog hita sa Sandrom Oh u glavnoj ulozi, ovo su letnji favoriti koji dolaze na platforme u avgustu. 

"The Chair"

Premijera: 30. avgust

Platforma: Netflix

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca (фото 1)

Sandra Oh ima neku neverovatnu snagu da uvek održi savršen balans između zabavnog i ozbiljnog, i ima poseban talenat da veoma ozbiljne teme predstavi na krajnje zabavan način. Nova serija koja počinje sa prikazivanjem krajem avgusta prati Ji-Yoon koja je prva žena koja postaje predsednica odbora na jednom od najprestižnijih univerziteta. Nažalost to se događa u potpuno pogrešnom trenutku, kada Univerzitet drmaju mnogi unutrašnji nemiri, problemi i skandali. Serija koje izgleda kao da će biti favorit leta jer ima sve što nam treba. Humor, krizu srednjih godina, jednostavne ljude, obične i neobične probleme, i puno sjajnih likova. Oh i brata Duplassa. Predivno. 

"hit and run"

Premijera: 6. avgust

Platforma: Netflix

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca (фото 2)

Ako vam se dopala serija "Fauda" slobodno odmah zaokružite 6. avgust u rokovniku jer tada izlazi "Hit&run". I u ovoj seriji igra Lior Raz kome uloga detektiva prosto i jednostavno stoji. Ovaj put igra čoveka koji istražuje smrt svoje žene, ali što više istražuje to više sam postaje meta i upetljava se u opasnu mrežu tajni i intriga. I to na svetskom nivou od Njujorka d Tel Aviva.  Uzbudljiv naslov kom se veoma radujemo. 

"beckett"

Premijera: 13. avgust

Platforma: Netflix

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca (фото 3)

John David Washington nas je oduševio u filmu "Malcolm&Marie" a sada je došlo na red da to uradi još jednom. U novom filmu "Beckett" uz Oskarovku Aliciu Vikenader John David glumi junaka kome se odmor pretovorio u košmar. Tokom odmora u Grčkoj, američki turista Beckett nakon niza nesrećnih slučajeva i nejasnih okolnosti postaje centar političke zavere i glavna meta koju treba otkloniti. 

"Gone for good"

Premijera: 13. avgust

Platforma: Netflix

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca (фото 4)

Navikli smo već da nam od romana Harlana Cobena srce lupa malo jače, dlanovi se znoje a mozak samo šalta kako, kada, zašto, ko?! pitanja. Baš zato što je majstor pripovedanja, preokreta i napetih situacija Harlan je jedan od omiljenih autora kada je ekranizacija u pitanju, i nikada nas te ekranizacije ne iznevere. Osećamo da ni ovaj put neće biti drugačije, i najnovije ostvarenje čiji je scenario rađen prema Cobenovoj knjizi je "Gone for Good". Nakon nekoliko nesrećnih gubitaka u životu, glavni junak mora da se nosi i sa nečim sasvim neočekivanim-nestanak svoje verenice. Što više kopa i istražuje to mu je sve manje jasno, a mnogo tajni isplivava na površinu. Brzo, dinamično i verovatno sa jedno 50 plot twistova.  

"LJUBAV JE LJUBAV: GENERACIJA Q"

Premijera: 9. avgust

Platforma: HBO GO

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca (фото 5)

Ako želite snažne ženske glasove, diverzitet na delu, realne priče i probleme, savremeni život i njegovu dinamiku, i dokaz da se svi nose sa nekim svojim emotivnim problemom, ova serija je the izbor. Zasnovana na inovativnoj seriji „Ženske priče“, druga sezona serije „Ljubav je ljubav: Generacija Q“ nastavlja da prati isprepletane živote Bet, Šejn i Alis zajedno sa mlađom generacijom raznovrsnih i samouverenih LGBTQIA likova koji će tek iskusiti ljubav, patnju, seks, uspehe i neuspehe u Los Anđelesu.

"Trackers"

Premijera: 4. avgust

Platforma: HBO GO

Vreli avgust na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog meseca (фото 6)

Ovu seriju na watch listu treba dodati iz dva razloga. Kao prvo smeštena je u jedinstven južnoafrički pejzaž, i pravo je vizuelno osveženje. Kao drugo oba šestodelna miniserija „Tragači“ je superdinamična i opčinjujuća jer prati tri linije priče koje se susreću u Kejp Taunu tokom nasilne zavere koja uključuje organizovani kriminal, kriljumčarenje dijamanata, državnu bezbednost, crne nosoroge, CIA-u i međunarodne teroriste. Lemer, je čovek koji smatra da nema više šta da izgubi nakon što mu je karijera uništena zbog neuspešne operacije Predsedničke obaveštajne službe (PBI). Jedino za čime žudi je osveta i to da ponovo izgradi svoj život u malom gradu. Mila Strahan je po svemu neobična heroina. Domaćica iz Kejp Tauna koja postaje nižerazredni analitičar podataka za PBI i nađe se u centru zavere. Treća priča prati Lukasa Bekera misterioznog stranca i navodnog operativca CIA-e, ali zapravo lika koji ima mnogo mnogo više tajni oko sebe. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor