Kultni parovi: Zendaya & Tom Holland

05.12.2023.
RECOMMENDED

Mnogo je vremena prošlo do momenta kada je Zendaya pokazala verenički prsten na svom instagram profilu i javno otkrila da ju je partner, glumac Tom Holland verio. Veza para koji se upoznao 2016. na snimanju filma Spider-man, a to da je zajedno potvrdio tek u septembru 2021, započela je kao jedno divno prijateljstvo.

Američka glumica, pevačica i producentkinja, rođena 1996. godine u, postala je prepoznatljiva nakon uloge Rocky Blue u Disneyjevoj seriji Shake It Up, a u filmskim krugovima priznata u glumačkim krugovima nakon uloge Rue u hit seriji Euphoria, da bi nakon nje ostvarila niz zapaženih rola u ostvarenjima Malcom & Marie i Dune (drugi deo stiže u martu 2024!). Iako nije imao ni malo sličan glumački put kao svoja verenica Tom, rođen iste godine kao Zendya, na kraju je stekao svetsku slavu posebno zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu Spider-Man (ostvarenja Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home i Spider-Man: No Way Home), pa u Marvelovom Captain America: Civil War, kao i u The Impossible i In the Heart of the Sea.

Dok su zahvaljujući uspešnim karijerama i njihovi privatni životi pod lupom javnosti, par se trudi da bude privatan koliko je to moguće. U velikom intervjuu koji je dala za Elle, u avgustu 2023, Zendaya je otkrila zašto ne eksponira svoj ljubavni život.

– Delovi mog života ne mogu da ne budu javni, i okej, prihvatila sam to, ali ne mogu ne biti osoba i ne živeti svoj život i ne voleti osobu koju volim. Ali, takođe imam kontrolu nad tim šta biram da delim u javnosti. I to ima veze sa time da želim da zaštitim svoj mir i stvari koje su samo moje, i da tim da ne želim da se plašim da postojim. Ne mogu sve da sakrijem, a to nije ni zabavno. Mislim da danas lakše nego ikad navigiram u svemu tome, ispričala je glumica.

Tom je malčice otvoreni od Zendayje kad treba da podeli nešto o njihovom odnosu (zato i iznenađuje činjenica da je glumica na instagramu otkrila svoj verenički status).

– Srećan sam što imam nekoga poput Zendaye u svom životu, ispričao je Tom gostujući u emisiji kod kolega Jasona Batemana, Willa Arnetta i Seana Hayesa. „Interesantno je biti u romantičnoj vezi sa nekim ko je u istom položaju kao i vi.“

Mada su ih spajali još od 2016. godine, par se isprva zaista samo družio, a na instagramu se šalio o svojoj navodnoj vezi. Dok su promovisali film 2017, u odgovoru na tvit koji sugeriše da je sa Tomom u partnerskom odnosu, Zendaya piše: „Čekaj, čekaj… najbolje je kada kažu da idemo na odmore zajedno HA! Ja nisam bila na odmoru godinama! A ti @TomHolland1996 ???“, da bi on odgovorio: „Da li se press turneja računa?“

Tokom 2019. oboje su imali druge partnere – Zendaya se viđala sa kolegom iz serije Euphoria, australijskim glumcem Jacobom Elordijem, a Tom Holland bio u vezi sa britanskom glumicom Nadijom Parkes. Prvi put su uslikani zajedno – kako se ljube u kolima, u junu 2021, dok čekaju da se na semaforu promeni crveno svetlo! Ubrzo se pojavljuju slike njih dvoje kako uživaju u kući Zendayine majke u Los Anđelesu. U avgustu 2021. idu zajedno na venčanje zajedničkih prijatelja, da bi u septembru Zendaya potvrdila njihovu vezu na instagramu – čestitajući Tomu rođendan javno.

And the rest is history… sastavljena od zajedničkih pojavljivanja na crvenom tepihu, žurkama i koncertima – poslednje javno dešavanje koje je par posetio zajedno bio je koncert Beyonce u Los Anđelesu povodom pevačicinog 42. rođendana, u okviru njene Renaissance World turneje.

Saznaj više:
Povezani članci: