Očekuje nas nova interpretacija kultnog filma ,,Gospodin i gospođa Smith“ 

    18.09.2023.
    RECOMMENDED

    Donald Glover nas je obradovao 2021. godine kada je najavio ponovno snimanje jednog od iconic filmova početka 2000-ih: ,,Gospodin i gospođa Smith“ u kojem su igrali Angelina Jolie i Brad Pitt. Iako je bilo nekoliko promena u projektu od tada, pre svega, odlazak Phoebe Waller-Bridge kao suproducentkinje, sada imamo prve informacije o ovom projektu. Saznajte više o novom filmu ,,Gospodin i gospođa Smith“ u nastavku.

    KO GLUMI U FILMU?

    Glumica Maya Erskine preuzela je naslovnu ulogu umesto Waller-Bridge, koja je u junu izjavila za Vanity Fair da je napustila seriju jer nije želela da ,,stoji na putu ustanovljenoj viziji“.

    ,,Radila sam na tom projektu punih šest meseci sa punim srcem i dušom i zaista mi je stalo, još uvek mi je stalo“, nastavila je. ,,Znam da će biti sjajno. Ali ponekad je poenta u tome da znate kada da napustite zabavu… Kreativna saradnja je kao brak, a neki brakovi ne uspevaju.“

    Seriju je takođe privukla pažnju Michael Coel koja se pridružila projektu, mada nije poznato sa kojom ulogom. Uz Coel, u projektu igraju i Parker Posey, Paul Dano, Wagner Moura i John Turturro.

    O ČEMU SE RADI U FILMU?

    Iako će u osnovi serija pratiti dva špijuna koji se venčavaju iako ne znaju pravu profesiju onog drugog, neki izvori kažu da će ponovno izdanje filma ,,Gospodin i gospođa Smith“ biti totalno drugačije od izvornog filma. Hiro Murai, japanski reditelj koji je režirao muzički spot za Gloverovu pesmu ,,This Is America“, stoji iza prve dve epizode, pa možda to može otkriti šta možemo očekivati.

    KADA IZLAZI FILM?

    Nakon niza kašnjenja u produkciji, Prime Video je saopštio da će serija biti dostupna na toj platformi početkom 2024. godine.

    Saznaj više:
    Povezani članci: