Timothee Chalamet je zvezda neobične ljubavne priče „Bones and All“

  29.07.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/bones_cover.jpg

  Taman kad pomislimo da smo baš sve videli kad su u pitanju ljubavni filmovi, pojavi se jedan ovakav projekat koji nas potpuno iznenadi. U moru romantike, što sa srećnim, što sa tragičnim krajem, teško je osmisliti nešto originalno što neće zvučati kao parodija ili Hallmark film. Onda je došao reditelj Luca Guadagnino, koji je režirao film „Zovi me svojim imenom“, i odlučio da napravi ljubavnu priču između dva kanibala. Da, dobro ste pročitali. Reč je o dvoje kanibalističkih tinejdžera koji se zaljubljuju i ne, nije u pitanju komedija. U glavnoj ulozi pronašao se miljenik nove generacije, Timothee Chalamet zajedno sa kanadskom glumicom Taylor Russell. Iako zvuči poprilično bizarno, nakon što su objavljene prve fotografije, javnost se sve više i više zanima za ovaj ljubavni kanibalistički film koji se zove „Bones And All“.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/1659100539603433.jpg

  „Bones And All“ zasniva se na istoimenom romanu spisateljice Camille DeAngelis, a jedan član glumačke postave film je opisao kao „romansu Bonnie i Clydea“ u kojoj protagonisti „jedu ljude“. Dakle, možemo da očekujemo klasične američke road trip scene, samo što umesto predaha u nekom dineru usred pustinje, gledamo glavne likove kako se okrepljuju drugim putnicima, i to u bukvalno. Šta je zapravo radnja filma? Priča „Bones And All“ odvija se 80-ih godina i prati mladu devojku Maren koja putuje celim SAD-om zajedno sa svojim dečkom Leejem u potrazi za svojim ocem koji je nestao. Zvanični sinopsis opisuje film na sledeći način: „priča o prvoj ljubavi između Maren (Russell), mlade žene koja uči kako da preživi na marginama društva, i Leeja (Chalamet), žestokog i obespravljenog lutalice, dok se upoznaju i zajedno udružuju na putovanju od hiljadu milja koja ih vodi kroz bespuća, skrivene prolaze i zamke Amerike Ronalda Reagana (…) Ali uprkos njihovim najvećim naporima, svi putevi vode nazad u njihovu zastrašujuću prošlost i do konačnog sukoba koji će odrediti da li njihova ljubav može da preživi njihovu različitost.“

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/07/1659100539770995.jpg

  Režiser Luca Guadagnino nedavno je izjavio da postoji nešto o obespravljenima i o ljudima koji žive na marginama što ga privlači. Takođe je rekao da je samo srce filma je nežno i privrženo likovima te da ga zanima gde će ih njihova emocionalna putovanja odovesti. Guadagnino je opisao „Bones And All“ kao izuzetno romantičan film koji se bavi romantizmom koji se krije u svima nama. „Naravno, postoji bukvalni aspekt filma o ljubavnicim-kanibalima koji je na puno načina ekstreman, ali mislim da je ekstremniji aspekat filma intenzitet osećanja kroz koje ti ljudi prolaze – nemogućnost ljubavi“, kaže Guadagnino. Nas je film zainteresovao, a s obzirom na glumačku postavu i smisleniju radnju od nekih drugih projekata na temu kanibalizma, dajemo filmu zeleno svetlo i šansu da nas osvoji. Film bi trebalo da u bioskope dođe u novembru ove godine. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: