Pesme koje će vas naterati da krenete na road trip

  02.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/playlista_cover.jpg

  Petak je. Jedva čekate da završite posao i da odete kući. Dok brojite sitno evo nekoliko naših predloga da vam brže prođe vreme. Nadamo se da će vam se pesme dopasti bar delić koliko ih mi volimo i da će završiti i na vašim playlistama.

   

  Brittany Howard je sazvala sastanak na kojoj je grupi Alabama Shakes sa kojom svira i peva od srednje škole rekla da joj treba pauza i da želi da uradi samostalni projekat. Hvala bogu na tome! Njen solo album „Jaime“ je nešto najbolje što ste čuli poslednjih godina, a dok ne bude ceo dostupan u septembru uživajte u jednom od najboljih spotova 2019. koji je snimila za singl „Stay High“. Genijalno!

   

  Lizzo je sve! Pored njenog body positive stava koji menja viziju ženskog tela u muzičkoj industriji ona izbacuje pesme koju su ne-ve-ro-vat-ne! Ako ubacite u jednačinu hip-hop legendu Missy Elliot onda je jasno da imate hit leta. Slow songs, they for skinny hoes / Can’t move all of this here to one of those / I’m a thick bitch, I need tempo / Fuck it up to the tempo…

   

  Fanovi su potpuno odlepili! A i mi! Pesma koju je Chance The Repper napravio sa indie rokerom Ben Gibbard, pevačom benda Dead Cab For Cutie, je smooth as it can be! Sedite u kola, odvrnite je do kraja i vozite bilo kuda. Ako ste još u kancelariji pustite kolegama ovo i ulepšajte im dan.

  Saznaj više:
  Povezani članci: