Airbnb Experiences vam nudi jednistvene online kurseve, oh, da – čak i meditaciju sa ovcama!

  17.04.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/airbnb_kursevi_cover.jpg

  Okej, našli smo neki ritam, preko dana uhvatimo neki Instagram lajv sa dobrim vežbama (jeste, računa se u fizičku aktivnost i samo gledanje), vikendom su tu zakazane House Party žurke sa prijateljima kojima možete da se prikažete sa izrastkom, punđom, pidžamom i vinom. Upisali smo nekoliko kurseva, u najboljem slučaju pratimo jedan. I šta dalje?

  Airbnb je kompanija poznata po svojim inovativnim idejama, i u doba krize pokazali su da su jednako maštoviti kao i u mirnim vremenima. Oni su lansirali dodatak njihovoj sekciji Experiences, odnosno neka od iskustva iz ponude prebacili su na online platformu. Ima ih pedesetak, zamišljeni su kao grupni kursevi (sjajan način da se „vidite“ sa prijateljima na drugačiji način) koji se odvijaju preko Zoom platforme, a kako bi obezbedili najkvalitetniju uslugu, ovi kursevi se plaćaju, između 10 i 25 dolara po osobi.

  Trenutno na taj način možete obići preko 30 zemalja širom sveta, a ovde se zaista radi o ozbiljno dobrom i zabavnom sadržaju, na primer: o kafi možete učiti od nagrađenog bariste, postoji kurs pripreme paste uz operu uživo, olimpijski dobitnici drže fitnes časove, možete meditirati uz ovce (!), ili se uključiti u turu kroz koju ćete upoznati pse Černobilja. Samo pretraživanje ponude će vas zabaviti, predlažemo da počnete od:

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587203719619195-1.png

  Pozovite devet omiljenih prijatelja i bukirajte kurs koji drži Samuel iz Velike Britanije. „GINspiration History & Cocktails at Home“ je čas koji traje sat i po vremena u toku kojih ćete učiti kako da napravite tri varijacije džin-tonik miksa. Realno, ovo je sofisticiranija varijanta happy hour koncepta, zabavićete se i apgrejdovati od uobičajne flaše vina uz večeru. Svečani autfiti nisu obavezni, ali što da ne začiniti veče.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587203719578271-1.png

  Vođena meditacija je singtama koja kao da napada ovih dana, svi obećavaju da će vas svojim smirujućim glasom prebaciti u zen stanje. Ali kada vam to isto obećaju ovce Hamish, Dougal, Benny i Lochie, ne možete, a da im ne poverujete. Beccy će vas preko Zooma povesti u štalu da nahranite ovce , pa će vam ispričati više o njima uz close-up kadrove. Zatim nastupa njena ćerka Rivkah, joga instruktorka, koja vodi meditaciju 10-15 minuta i spremni ste za spavanje. Realno, mogli ste i kod bake na selo, ali hej potrošili smo nekada osam dolara nekada i na luđe stvari?

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587203719651173-1.png

  Pre neki dan smo vam preporučili nekoliko malih proizvođača od kojih možete kupiti svežu pastu, ali kako su karantin sati sve duži možda nije loša ideja da se i sami oprobate u toj misiji. Kurs „Make Colorful Healthy Pasta“ se dešava u Rimu,  Chiara i njena baka vam obećavaju da će vas naučiti kako da sami napravite pastu i obojite je prirodnim bojama (kupite spanać i crveni kupus pre nego što se uključite). Njih dve inače kurs drže uživo u svojoj kuhinji, pa možda nije loše da bukmarkujete kurs za dane kada ćemo moći da ponovo skoknemo do Rima kako bismo utvrdili gradivo.

  Saznaj više:
  Povezani članci: