Edukacija na klik: Ovi savetnici će vam pomoći da kontrolišete lične finansije

  19.04.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/edukacijacover.gif

  Instagram može biti i užasan i sjajan, a to zavisi isključivo od nas i sadržaja koji biramo da pratimo. Odlično je što možemo da vidimo koje čizme trendinguju, kako da uklopimo crvenu i ljubičastu ili koja je sledeća it destinacija, ali ova platforma može poslužiti i kao ozbiljno sredstvo za edukaciju na finansijskom planu. Tema novca je na neki čudan način i dalje tabu, ali ovi nalozi nju stavljaju u fokus. Savetnici iza ovi naloga će vam pomoći da uštedite, pametno investirate ili za početak, makar optimalnije trošite.

  Karolina Herbut

  Karolina je finansijska savetnica, edukatorka, kouč i preduzetnica i pomoći će vam da preuzmete kontrolu nad svojim finansijama. Pokrenula je prvi online kurs o ličnim finansijama 2019. godine i svakodnevno deli dodatne savete na svom profilu – kako da kreirate dodatnu zaradu i pasivne prihode. Na njenom sajtu možete besplatno preuzeti deo e-knjige – „Upravljanje ličnim finansijama“, poručiti finansijsku beležnicu kao i kalendar štednje. Predlažemo da se prijavite i na njen newsletter.

  Broke Millenial

  Ime profila govori sve – milenijalsi su broke. Ali, ne moramo to da budemo. Iza profila stoji Erin Lowry, stručnjakinja za lične finansije, govornica, autorka bloga Broke Millennial i knjiga: “Broke Millennial: Stop Scraping By and Get Your Financial Life Together”, „Broke Millennial Takes On Investing: A Beginner’s Guide to Leveling Up Your Money“ i „Broke Millennial Talks Money: Scripts, Stories, and Advice to Navigate Awkward Financial Conversations“. Njena prva knjiga proglašena je jednom od najboljih knjiga o novcu 2017. godine, a njen pristup ovim temama je prilično osvežavajuć i prijemčiv. 

  The Financial Diet

  The Financial Diet je top 1 destinacija za žene koje se ne libe da govore o novcu. Sjajna stvar je da postoji pregršt besplatnih izvora odakle se možete edukovati o ličnim finansijama – na sajtu postoji nebrojeno članaka koji se kreću od organske hrane zaista vredne novca do teme ozbiljnijeg ulaganja. Razgovor o novcu na ovoj adresi neće biti dosadan i zastrašujuć, upravo suprotno. Nemate šta da čekate, klik na follow dugme!

  Elle Vest

  Ovo je još jedan profil izgrađen od strane žena sa misijom da pomogne drugim ženama – da nauče kako da čuvaju svoj novac i povećaju bogatstvo. Podaci na koje ćete nabasati na ovom profilu su osvešćujući i osnažujući – uverićete se da je moguće da ispregovarate za veću platu, štedite i investirate. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: