Najava za novi Lana Del Rey album ‘Norman Fucking Rockwell’ je letnji retro spektakl koji nam je trebao

    03.08.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/norman_cover.jpg

    Možda nakon njega poželite da naučite da surfujete

    Lana Del Rey izbacila je trominutni trejler za novi album koji je pravi primer američkog kampa, da nam je čim smo ga odgledali već postalo jako žao što nije bila na ovogodišnjoj Met Gala, jer zamislite šta bi smislila i obukla to veče (i pogodila temu)! On počinje sa snimkom lažnog surfovanja na zelenom ekranu u kojem joj se pridružuje bodibilder, obučena u jednodelni kupaći i sa kosom i šminkom u stilu 60-ih, sve upotpunjeno najavom za album ispisanom retro slovima kao za stare reklame. I stihove kao što su „God damn, man child, You fucked me so good that I almost said ‘I love you.'“

     

    Odatle se ređaju delovi pesama sa novog albuma kao i mali odlomci behind the scenes, u kojima vidimo Lany na ljuljašci kao Mariah Carey u „Always Be My Baby“, sa drugaricama kako ide po parku dok ih okružuju animirane životinje, i Lanu koja (zaista dobro) surfuje. U trejleru ne vidimo da se pojavljuje Duke Nicholson, glumac i unuk legende Jacka Nicholsona, koji se nalazi na omotu njenog albuma. Nadamo se da ga je sačuvala za neki od spotova koji će izbaciti.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/1564790254196561.jpg

     

    Po komentarima koji su izašli nakon ovog trejlera i nekoliko pesama koje je Lana već izbacila i našle su se na „Norman Fucking Rockwell“  svi očekuju remek delo i nazivaju je boginjom leta. Lana je najavila izlazak albuma za 30. avgust i turneju koja će ga pratiti. Ostaje nam da sačekamo još koju nedelju da čujemo sve pesme, a vi pogledajte da kupite karte za neki nastup u Evropi 2020. koji vam se čini najidealnijim. It’s Lana time!

    21.02.

    Amsterdam, Netherlands – Ziggo Dome

    23.02.

    Paris, France – Accorhotels Arena

    25.02.

    London, England – The O2

    26.02.

    Manchester, England – Manchester Arena

    28.02.

    Glasgow, Scotland – SSE Hydro

    29.02.

    Birmingham, England – Resorts World Arena

    02.03.

    Berlin, Germany – Mercedes-Benz Arena

    03.03.

    Cologne, Germany – Lanxess Arena

    Saznaj više:
    Povezani članci: