Predlažemo da otvorite novu audio sezonu ovim zanimljivim podcastima

  16.01.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/audio_cover.gif

  Januar se nekako prirodno ističe kao mesec novih početaka, pa je tako na red stiglo i čišćenje podcast datoteke. Neke dragulje ostavljamo na listi, a druge kojih smo se zasitili skidamo sa bookmark liste koju osvežavamo zanimljivim novitetima. Ovi podcasti nisu samo zgodni saučesnici tokom pranja sudova ili „ubijanja“ vremena u prevozu, već i pomoćnici na putu otvaranja kreativne dizne, strelice na stazi „od ideje do realizacije“ i nešto poput moderne enciklopedije koja odgovara na velika pitanja koja svi imamo.

  Creative Pep Talk

  Za boost kreativnosti

  Ako se ovih dana pitate da li vas je kreativnost zaboravila, probajte da je potražite na Creative pep talk adresi. Reč je o podcastu koji može biti vaš novi saputnik na putu prevazilaženja kreativnih blokada, imposter sindroma i prepreka koje stoje između vas i vašeg autentičnog izraza. Creative pep talk je nešto poput pumpe koja toči gorivo u jedinicama kreativnosti, a svi znamo da bez goriva ne možemo da pređemo zavidno dug put. 

  Why Won’t You Date me?

  Ako ste single (& fabulous)

  Nicole Byer je urnebesno duhovita, šarmantna, žena bistrog uma, britkog jezika i neko ko je single već celu jednu deceniju. Pa, u čemu je problem? Odnosno, da li je to uopšte problem? Ovo je podcast koji odgovara na to pitanje tako što Nicole svake nedelje u goste poziva komičare, prijatelje ili bivše partnere kako bi diskutovali o svim problemima dating života. 

  Start with this

  Da ideje sprovedete u dela

  Svaki početak je težak i zato predlažemo Start with this podcast. On je savršeni podsetnik da je svaki rad bolji od nerada, pa iako je usko koncentrisan na pisanje, odnosi se na bilo kakav stvaralački proces. Kreatori podcasta, Jeffrey Cranor i Joseph Fink, napravili su audio igralište na kojem možete slobodno da razigrate svoje ideje i još važnije – da ih sprovedete u delo – korak po korak, epizodu po epizodu. Ono u čemu se krije najveća vrednost ovog podcasta jeste što slušaocima nudi sadržaj koji mogu da konzumiraju ali im otvara i prostor za stvaranje.

  O being

  Za odgovore na velika pitanja 

  Nekada radio program, a danas podcast, O being je revolucionarno audio štivo koje predlažemo da ne zaobilazite. Voditeljka, Krista Tippett, zajedno sa svojim gostima pokušava da odgovori na sva ona velika pitanja koja opsedaju svakoga od nas: Šta znači biti čovek i kako, u stvari, želimo da živimo?

  Stuff To Blow Your Mind

  Ako preispitujete stvarnost

  Od čega je zapravo satkana stvarnost, onakva kakvom je mi percipiramo? Join Robert Lamb i Joe McCormick, kreatori Stuff to blow your mind podcasta, istražuju neurološke nedoumice, kosmičke misterije, evoluciona čuda i našu transljudsku budućnost u pokušaju da odgovore na ovo pitanje koje nikada nećemo prestati da postavljamo. Uronite u svet čuda u kom živimo, ovoga puta kroz čulo sluha. 

  EVERY LITTLE THING

  Za pitanja na koja čak ni Google nema odgovor

  Every little thing koja vam može pasti na um, verovatno je upala i u neku od mnogobrojnih epizoda ovog fenomenalnog podcasta koji će vas odvesti dalje i od druge stranice Google-a. Zašto svi voditelji vesti zvuče isto i da li vukovi zaista zavijaju na mesec – samo su neka od pitanja čiji odgovore krije upravo ovaj podcast.

  Saznaj više:
  Povezani članci: