Timothée Chalamet i Armie Hammer se vraćaju: najavljen je nastavak filma „Call Me By Your Name“!

  03.04.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/findme_cover.jpg

  Da li se breskva vraća u nastavku ne znamo i dalje….

  Grad u kojem se originalni film dešavao verovatno je u karantinu (kao i većina Italije) i u njemu je verovatno sve stalo, ali reditelj Luca Guadagnino potvrdio je da se kreće sa radom na nastavku filma „Call Me By Your Name“ i da će se cela glumačka ekipa iz prvog dela pojaviti i u drugom. I ovo je ne-korona vest koja nam je upravo u ovo korona dobu trebala!

  Iako su nagađanja o tome da li će do ovog nastavka uopšte doći trajala dugo, niko do ovog trenutka nije imao tačnu informaciju niti potvrdu. Priče su se dodatno uzburkale kada je 2019. objavljena knjiga „Find Me“ koja je nastavak knjige „Call Me By Your Name“.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1585937847892973.jpg

  André Aciman, pisac ovih romana, otkrio je da ga je dugo mučila blokada:“Problem je što sam želeo da nastavim gde je Elio stao i da pišem roman iz njegove perspektive. I nije mi išlo. Čim sam fokus prebacio na njegovog oca stvari su krenule da se slažu jedna za drugom!“ 

  Roman „Find Me“ prati Samuela koji se razveo i koji putuje iz Firence u Rim da poseti sina (Elio), koji je postao poznati pijanista. U tom vozu dolazi do slučajnog susreta koji mu menja život. Elio se ubrzo seli za Pariz gde mu se takođe dešava važna veza, dok Oliver, koji je sada profesor, ima dva odrasla sina i sve češće razmišlja o ponovnom putu u Evropu. I dalje nema naznaka niti proverenih informacija da li će se film pratiti radnju romana“Find Me“ ili će se scenario pisati po neiskorišćenih 40 strana iz prve knjige koje prate 20 godina kroz koje prolaze Elio i Oliver nakon scene kojom se završio film.

  Prošlo je 3 godine od kada su nam Timothée Chalamet i Armie Hammer ukrali srca tako da naša ljubav samo raste dok ne dočekamo nastavak filma. Srećan vikend svima!

  Saznaj više:
  Povezani članci: