Umesto albuma koji iščekujemo Rihanna objavljuje knjigu recepata

    28.12.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/RIHANNA_COOKBOOK_cover.jpg

    Rihanna ne bi bila ono što jeste da nije ozbiljna kraljica koja se jednako žestoko šali i na sopstveni račun i na račun svih ostalih. U tom maniru je pre neki dan objavila stori sa svojim selfijem i pitanjem koje verovatno prečesto čuje: “Where the album?” kao i svojim “odgovorom”- me: Sorry, my connection poor. 

    Za osam godina svog bivanja na sceni Rihanna je izdala sedam albuma što je realno broj koji neko ne ostvari ni za svoju celokupnu karijeru. Onda, se nekako sve usporilo Riri pomalo okrenula kurs ka nekim drugim industrijama i poljima, i od 2016. i albuma „Anti“ svi željno iščekujemo kada će se desiti nešto novo. Malo-malo daje nam nagoveštaje šta bismo to mogli da očekujemo od poslednjeg i u jednom od najnovijih intervjua je rekla “2021 je potpuno nepoznata za sve, i niko nije siguran kako će se ova godina odraziti na sledeću. Ono što jeste sigurno je da je moja kreativnost pod mojom kontrolom, i želim da svoju muziku i moje brendove odvedem na jedan potpuno novi nivo. “ To je bilo sasvim dovoljno da se ponadamo da je album možda ipak brzo tu no… ništa.

    Ruku na srce ne dovodimo u pitanje da kada se album već jednom konačno i desi, da će sasvim sigurno biti u pitanju nešto revolucionarno i drugačije, jer u poslednjih pet godina i sama Rihanna se dosta promenila i veoma je izvesno da će se to osestiti i na njenoj muzici. Međutim, iako postajemo prilično nestrpljivi da čujemo o kom novom nivou priča, Riri ne deluje kao neko kome se previše žuri da udovolji nestrpljenju fanova, i u međuvremenu dok album ne ugleda svetlo dana izgleda da ćemo nastaviti da uživamo u njenim ostalim projektima.

    Nedavno je najavila “uzbudljiv projekat na kom trenutno radi” i naravno da su svi nagađali da mora biti da je u pitanju makar singl ali kako i sama kaže “na muzici radim uvek, ali sam sada iskoristila ovo vreme za odmor. Uvek sam zauzeta a tokom karantina sam imala vremena za stvari koje obično ne stižu na red – da odgledam celu seriju u danu, idem u šetnju, kuvam“. U tom poslednjem se zapravo i krije njen najnoviji projekat budući da je Riri kao osnivačica Fenty i Fenty Beauty brendova, muzičarka, filantrop i ambasador Barbadosa, odlučila da se oproba i u izdavaštvu i kulinarstvu i ujedini te dve ljubavi tako što će objaviti knjigu o tradicionalnim karipskim receptima.

    Oh well, možda nije ono što smo očekivali ali se svakako radujemo. Barem nećemo biti gladni dok čekamo novu muziku, a i recepti sa karipskim specijalitetima zvuče kao doza egzotike koja je svima preko potrebna.

    Saznaj više:
    Povezani članci: