Fangirl letter: Kali piše Lady Gagi

    17.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/kaliladygaga_cover.jpg

    Draga Stefani,

    Reći ću ti prvo – Just Dance. Iako je na mojoj plejlisti još mnoštvo tvojih starih pesama, ova, prva pesma, sa kojom sam te „upoznala“, nabacila mi je osmeh i za momenat – produžila je leto.

    Sve vreme dok je trajala, razmišljala sam o tebi i svemu onome kroz šta smo zajedno prošle prethodnih godina. Razmišljala sam o načinu kako da ti stavim do znanja da sve to što radiš znači nekome jedan život, te sam odlučila kada to već ne mogu da pokažem snagom zagrljaja, ipak pokušam da dočaram kojom toplom rečju. Nekako, imam osećaj da smo ista osoba u dve dimenzije.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1665997340157422.jpg

    Kao da si ti u nekoj vrsti supersoničnog Metaverse-a, a ja sam sa ove druge, „zemaljske“ strane. Ti stvaraš muziku – stvaram je i ja. Moja je stigla do balkanske publike, tvoja je planetarno dobro.

    U mnoštvu dana kao što je ovaj, hladan i kišovit, nalazila sam u tvojoj muzici i prijatelja i utočište. Oborila si stigme, predrasude svojom pojavom, glasom i muzikom. Tematika tvojih pesama hrabrila me je da, kroz odrastanje kada imam osećaj da sam samo „teenage dirtbag“, uvek budem ono što jesam i ne prestanem da tražim ljubav i jurim svoje snove, ma koliko veliki bili.

    Kada je izašao Born This Way, već sam naslov albuma bio je dobra osnova za moj ulazak u pubertet i davao mi snagu da skrenem sa stranputica i guram svoju muzičku priču. Čitajući o tebi i tvojim privatnim problemima, saosećala sam se i često bila impresionirana snagom kojom si ih podnela i kojom si im se usprotivila.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1665997318556874.png

    I želim još ovo da ti kažem – ostvarila sam svoje male i velike tinejdž snove!

    Bavim se muzikom, okružena sam ljudima koje volim i pokušavam da na isti način, kroz melodiju, tekst i energiju, širim ljubav kako si ti to radila za mene i sve svoje fanove.

    Čak sam i u nekim pesmama koristila tvoje motive kao omaž tebi kao umetnici. Bad Romance je za mene još uvek nešto što me bez izuzetka svaki put odvuče u moju kreativnu radionicu i tera me da stvaram muziku kroz koju u što većoj meri pokušavam da emitujem svoja osećanja.

    Šaljem ti ovo pismo kako bih ti ukazala na poštovanje i zahvalnost koju ti dugujem sve ove godine.

    S ljubavlju,

    Kali

    P.S. Monster Paws up!

    Pratite BURO. Instagram uskoro vas tamo u saradnji sa Universal Music Serbia očekuje jedan girlpower giveaway!

    Saznaj više:
    Povezani članci: