Pretraga

Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage

Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage

Tekst: BURO.


Dugo ni jedan album nije toliko očekivan, najavljivan ali i pomeran kao “Chromatica”, šesti studijski album Lady Gage. Okej, osim Rihanninog, ali tu smo već pomalo na izmaku snaga, kad se desi - desio se, a ni RiRi ne obećava previše. S druge strane, Lady Gaga svako malo dolazi sa novim vestima ali i pomeranjima, a kako trenutno stoje stvari, novu muziku možemo da očekujemo 29. maja. Do sada je objavila jedan singl i zaista predano radila u humanitarne svrhe skupljajući ozbiljan novac i okupljajući ozbiljne zvezde sa A-liste na jednom velikom online koncertu "One World: Together at Home Show" tako da joj moramo progledati kroz prste. Ipak, kako se datum objavljivanja albuma sve više približava, sve se više ubrzavaju i vesti iz Lady Gaga sveta, i ukoliko ste neku propustili, možete da uhvatite nit ovde.

1

Lady Gaga X Ariana Grande - novi single

Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage (фото 1)

Novi singl koji prati “Stupid Love”, koji je dugo bio na top 10 listama, je prava poslastica pre velikog radovanja zbog albuma! Lady Gaga je najavila da će 22. maja imati premijeru pesme “Rain On Me” koju je radila sa Arianom Grande, a fanovi već uveliko nestrpljivo čekaju i nagađaju kako bi to moglo da zvuči i izgleda. Pored Ariane ostali gosti na albumu su i Elton John, i BLACKPINK.

2

Hakerske ucene i objavljena TOP SECRET dokumenta

Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage (фото 2)

Nije sve tako radosno i simpatično, i pored dobrih vesti o muzici, stižu i one lošije, da je Lady Gaga bila na udaru hakera. Tačnije ne ona lično, već pravna firma Grubman Shire Meiselas & Sacks koja je zastupa. Neimenovani hakeri, potpisani kao REvil su navodno ukrali 756 gigabajta podataka, a budući da firma zastupa mahom poznate ličnosti i da su neke od klijenata Nicki Minaj i Madonna, ovo zvuči kao prilično velika frka to be. Ukoliko im se ne izađe u susret i ne daju pare koje traže, hakeri su obećali da će početi sa “puštanjem” materijala, što se i desilo i među prvim gigabajtima “puštenim” u etar su podaci u vezi sa Gagom što uključuje njene ugovore sa producentima, saradnicima, njenom ekipom za turneje, i određeni ugovori u vezi sa umetnikom Jeffom Koonsom. Hakeri tvrde da imaju i neke “prljave detalje” o Trumpu iako firma tvrdi da nisu imali nikakavih poslovanja sa američkim predsednikom. Svakako, grupa je tražila sumu od 42 miliona dolara što su iz Grubman Shire Meiselas & Sacks odbili da plate jer su posavetovani da cyber teroristi čak i nakon isplate neretko odluče da objave podatke koje poseduju. Pre situacije sa Gagom, hakeri su objavili dokumenta vezana za Lizzo, za Madonnine turneje, kao i ona koja se odnose na Christinu Aguilerau.

3

"Chromatica" bi mogao da bude prvi album koji ima jockstrap kao deo kolekcije

Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage (фото 3)

Dap, dobro ste pročitali, postoji zvanični Chromatica jockstrap koji je deo albumske strategije, zajedno sa pink tangama u istom tonu. Oba komada su dosta uzburkala internet da su već počeli i memovi na ovu temu. Merch kao merch nije neka posebna novost u muzičkom svetu pogotovo poslednjih godina kada je modna industrija potpuno poludela za idejom o saradnji sa muzičarima. Jeftine koncertne majce su postale prošlost, a brendirani komadi sa "potpisom" muzičara su postali priličan rival tradicionalnom streetwearu. Ipak, pored toga što nudi klasične trenerke i dukseve, mora se priznati da je Gaga uvek imala osećaj za modnu provokaciju. Jednostavan jockstrap (nemamo baš najadekvatniju reč za to, ali napribližnije je suspenzor) postoji od kraja 19. veka, ali je uvek bio daleko od mejnstrim donjeg veša i više na tabu strani spektra. U tom, nije ni čudno da se ovakav komad nađe u njenoj kolekciju a celu možete pogledati ovde.

Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage (фото 4)
Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage (фото 5)
Gaga world: Sve što ste propustili iz života Lady Gage (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar