Girls rule playlista: Omiljene pesme ove nedelje

    03.11.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/girlsrule_cover.jpg

    Nismo krenuli sa tom idejom u ovu nedelju, ali se na kraju samo od sebe ispostavilo da su devojke zablistale, i same se izdvojile kao genijalne i ove nedelje dominatne. Nismo sigurni da li je tempirano da baš ovakve teme budu u ovoj astrološkoj sezoni, ali su sve pesme na neki način vezane za oporavak, transformaciju, novi početak i nastavljanje dalje, i veoma nam prija.

     

    Selena Gomez je u svom poslednjem singlu “Lose You To Love Me” svo razočarenje, bol i teških godinu dana pretvorila u najlepšu moguću umetnost i zvuk. Bila je relativno tiha prošle godine, i ne previše prisutna na sceni, ali sada se vratila sa energijom boljom nego ikada i prelepom, iskrenom i sirovom baladom, za koju svi, sa razlogom pretpostavljaju, da je posvećena Bieberu.

     

     

    Dua Lipa je takođe izbacila novi singl. Ozbiljna himna za sve nove početke ikada ali i đuskanje do jutra. Dua Lipa je rekla u izjavila da je i ciljano odlučila da ovu pesmu predstavi prvu da bi tim činom mogla da zatvori jedno poglavlje u svom životu i započne novo. Pesma je u potpunosti o nastavljanju i novom početku a radila ju je sa istom ekipom kao i “New Rules” što već samo po sebi obećava hit u najavi. Još uvek je pop, i zabavno i klasična Dua Lipa, ali definitivno malo konceptualnije nego pre i jeste adekvatan vesnik nove etape.

     

     

    Za Tinashe mnogi kažu da je kao bliznakinja FKA koja je odrastala u Los Anđelesu, i iskreno teško da može da se pronađe bolja paralela, i već neko vreme maštamo koliko bi predivno bilo da snime nešto zajedno. Dok se to ne desi, apsolutno smo opsednuti novom “Die a Little Bit”. Drink, smoke, dance, vibe a little bit. Fuck, change, ride, die a little bit može li škorpijskije od toga?

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: