Svetski poznati DJ Burak održao uživo nastup bez publike u Beogradu

    16.04.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/04/cargocover.jpg

    Novo vreme zahteva i nove mere, ovog puta pričamo u bukvalnom smislu, jer da ste nam pre nekoliko godina rekli da će DJ Burak nastupiti u Beogradu u praznom lokalu nikada vam ne bismo poverovali. Ipak, u svetlu pandemije logično je što je ovaj nastup prošao bez tiskanja mase u transu. On je zvanično jedan od 100 najboljih DJ-eva na svetu i sigurno bismo i mi sami uronili u tu masu da je to bilo moguće. Ali, uskoro će ovaj njegov sasvim poseban set biti dostupan fanovima na Youtube-u. DJ Burak došao je u našu prestonicu kako bi najavio otvaranje novog W Sushi restorana u šoping centru Galerija Belgrade.

    Ovaj holandski DJ turskog porekla rekao je da na ovaj način želi da poruči da „muzika mora da živi, bez obzira na sve“. „Obožavam Srbiju. Obožavam Beograd. Obožavam W Sushi. Učinilo mi se da je otvaranje W Sushija u Galeriji odlična prilika da posetim Beograd, ali se najviše radujem skorom susretu sa srpskom publikom. Sada nema nastupa sa publikom, naravno, ali iskreno se nadam da će se situacija sa koronom stabilizovati tokom leta“, rekao je DJ Burak nakon snimanja live seta u restoranu W Sushi Galerija.

    DJ Burak je jedna od najvećih senzacija na klupskoj sceni u proteklih par godina, o čemu svedoči apsolutni hit singl „Tuesday“ koji se vrteo u klubovima širom sveta uz više od pola milijarde YouTube pregleda.

    On je imao zadovoljstvo da uživa u W Sushi restoranu koji još uvek, u skladu sa merama koje su na snazi, nije otvorio svoja vrata, iako je moguće uživati u dobro poznatim azijskim ukusima u bašti Galerije Belgrade sa pogledom na reku. Dodatno, beograđani mogu da uživaju u vrhunskoj kuhinji ovog restorana i zahvaljujući ekskluzivnoj dostavi preko CarGo Batlera uz besplatnu dostavu. Ako vam je potrebna inspiracija šta danas da poručite preko naše omiljene aplikacije za dostavu, proverite izbor redakcije.

    Saznaj više:
    Povezani članci: