Netflix najbolji u Julu: Dolaze dugoočekivani filmovi i jedna serija

    11.07.2024.
    RECOMMENDED

    Letnje vrućine prikovale su nas za kauč. No, na našu sreću, Netflix je u mesecu koji će možda biti i najtopliji pripremio nekoliko odličnih naslova za mesec jul.

    Filmovi koji su svojim dolaskom na filmsko platno oduševili javnost, sada će sigurno oduševiti i nas koji nismo imali priliku da ih odgledamo u bioskopima.

    Osim filmova, u julu na Netflixu ćemo imati priliku da odegladamo i poslednju sezonu omiljene serije generacije Z, za koju smo sigurni da će, kao i uvek, biti ispunjena neočekivanim zapletima i ljubavnim pričama između likova koje nikada ne bismo sami spojili.

    netflix 2

    Babylon (06. jula)

    Glumačka postava filma Babylon podigla je očekivanja za sam film vrlo visoko pre nego li je on uopšte izašao, i možemo reći kako ih je film u potpunosti opravdao. Margot Robbie, Brad Pitt, Olivia Wilde samo su neki od izvanrednih glumaca koji se pojavljuju u ovom filmu. Radnja je smeštena u 1920-e godine, vreme dekadencije i izopačenosti ranog Holivuda, i prati vrlo nagli uspon, ali i još nagliji pad nekoliko likova.

    Kroz ovaj film uskoro dostupan na Netflixu publika se upoznaje sa svim negativnim stranama Holivuda i on vas toliko uvlači u sve ono što se događa ispod površinske ravni, da sam završetak, kada vas pokušava izvući iz toga, više nema onaj uticaj koji bi imao da niste videli ostatak filma.

    Screenshot 2024 07 09 111107
    Screenshot 2024 07 09 111127

    Watcher (15. jula)

    Ovaj krimi triler u bioskopima je izašao pre dve godine i mnoge je ostavio oduševljenima, kako zbog izvanredne izvedbe glavne glumice Maike Monroe, tako i zbog vrhunske rediteljke Chloe Okuno.

    Maika Monroe je utelovila Juliju, mladu glumicu koja se s mužem doselila u Bukurešt, u prelepu zgradu koja ima velike prozore i gleda na drugu zgradu, sličnog izgleda. Kako Julijin muž radi do kasno u noć, Julia se počinje osećati kao da je neko posmatra, neka muška silueta s prozora iz obližnje zgrade. Šta se dogodi s Julijom i ima li opravdan strah od ove misteriozne siluete, ostaje da saznamo kada film dođe na Netflix.

    Screenshot 2024 07 09 111317

    She Said (17. jula)

    Harvey Weinstein skandal se možda dogodio pre nekoliko godina, ali za priču o ovom skandalu i podizanje svesti o tome šta se može događati oko nas bez da smo svesni, nikada nije kasno. Holivud je daleko od idealnog mesta i upravo ovaj film prikazuje problematiku Holivuda kroz istinitu priču o dvema novinarkama New York Timesa koje su raskrinkale jednu od najvažnijih priča tog desetleća – godine zataškavanja seksualnog zlostavljanja od strane filmskog producenta Harveya Weinsteina. Turbulentna priča stiže na Netflix.

    Bilo da ste već upoznati s ovim slučajem ili prvi put čujete za njega, sigurni smo kako će vas ovaj film zaintrigirati.

    Screenshot 2024 07 09 111711

    Elite, sezona 8 (26. jula)

    Ono što je Tračerica (Gossip Girl) bila u ranim 2000-tim godinama, to je Elite danas za Gen Z. Serija koja prati živote učenika koji dolaze iz imućnih porodica i baš zbog tog bogatstva i nedostatka dodira sa stvarnošću dolaze u velike probleme, koji često kobno završavaju.

    Osma i poslednja sezona najavljena je još prošle godine i jedino što o njoj znamo je da se Nadia i Omar vraćaju, a koje nevolje donose sa sobom nam ostaje da saznamo tek krajem jula kada izađu poslednje epizode serije. Netflix ovaj mesec nudi možda najbolju ponudu.

    Screenshot 2024 07 09 111920
    Screenshot 2024 07 09 112115

    Foto: IMDb

    Saznaj više:
    Povezani članci: