Šta GLEDAMO ovog februara: Pet NAJBOLJIH TV serija koje željno iščekujemo

  12.02.2024.
  RECOMMENDED

  Februar je poznat kao mesec ljubavi. No, u našem slučaju poznat je po jedinstvenim TV serijama koje nas očekuju. Ova godina svakako najvaljuje jedinstvena, kako filmska, tako i serijska ostvarenja. Mi već vidimo da će upravo februar mesec biti jedan od naših omiljenih meseci kada je reč o novitetima, ali i popularnim nastavcima.

  serija

  BURO. Februarska lista serija:

  Mr. & Mrs. Smith, Amazon – Dostupno

  Serija je inspirisana istoimenim filmom iz 2005. u kojem su glavne uloge tumačili Brad Pitt i Angelina Jolie. Ovoga puta u ovoj špijunskoj akcionoj komediji koja ima osam epizoda Johna i Jane Smith igraju Donald Glover i Maya Erskine.

  One Day, Netflix – Dostupno

  Britanska serija, romantična radnja, sve to u mesecu kada proslavljamo ljubav. Istoimeni roman Davida Nichollsa najpre je 2011. dobio filmsku adaptaciju. Sada, istu radnju možemo da pratimo i u novom obliku. Serija prati Emmu (Ambrika Mob) i Dextera (Leo Woodall) čiji se životi prepliću od momenta kada su zajedno proslavljali matursko veče, pa sve do zrelosti. Oni su nakon mature odlučili da ostanu prijatelji, ali izgleda da je sudbina imala drugačiji plan. Ukoliko verujete u istu, ovo je idealan predlog za vas.

  Constellation, Apple TV + – 21. februar

  Peter Harbess, režise psihološke drame koja govori o ženi po imenu Jo (Nooimi RapaceI). Glavna junakinja vraća se na planetu Zemlju nakon dešavanja u svemiru. Po povratku kući otkriva da u njenom životu određene stvari nedostaju, te momentalno počinje da radi na razotkrivanju istine o skrivenim tajnama svemirskog putovanja. Ali i da povrati ono što je istim izgubila.

  The Walking Dead: The Ones Who Live AMC – 25. februar

  Ovog meseca dočekujemo još jedan nastavak popularne zombi apokalipse. U ovom delu u fokusu je ljubavna priča između Ricka Grimesa (Andrew Lincoln) i Michonne (Danai Gurira). Fanovi ove serije već, sigurni smo, „znaju gde su stali“ te verujemo da će kraj meseca rezervisati da uživaju u novim avanturama obiljenih likova.

  Shōgun, FX/Hulu – 27. februar

  Ova istorijsko-dramska mini serija zasnovana je na romanu Jamesa Clavella iz 1975. godine, koji je svoju prvu adaptaciju doživeo 1980. Serija prikazuje dva muškarca iz različitih svetova i misteriozne žene samuraja – Johna Blackthornea, engleskog mornara koji posle brodoloma u Japanu. Zemlja će ga na kraju redefinisati. Zabavna, poučna i istorijski dobro podkovana. Serija je posebna preporuka za sve ljubitelje japanske kulture.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: