Bermaje: state of mind prosečnog balkanskog muškarca

    02.07.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/IVA_3_COVER.jpg

    Imam prijateljicu koja tvrdi kako smo zimi u većoj potrebi za imanjem partnera, nego što je to slučaj ljeti. Ona također, sve svoje zimske veze naziva – „zimnicom“. Pa čim zasja proljetno Sunce, isprazni zimsku teglicu i ostavi je otvorenom tijekom ljetne sezone. Biva slobodna, sve do novih niskih temperatura.

    S druge strane, sve statistike (za koje nisam sigurna kako se točno sprovode), govore da najveći broj veza započinjemo upravo u proljeće. S buđenjem prirode, budi se i naš libido. Kako se oslobodimo nagomilanih slojeva džempera, dugih gaća i kaputa, kako suknje postaju kraće, tako se aktivira uspavani estrogen. A s procvjetalom lipom, cvjeta i testosteron.

    Ja sam prošlogodišnju zimu provela bez „zimnice“. Kad je termometar počeo pokazivati više od dvadesetpet Celzija, obuzeo me vrbopuc.

    Početak ljeta gospodnjeg 2018. provela sam na Jadranskoj obali, fokusirana isključivo na posao. A kad sam se vratila kopnu, oslobođena od poslovnih zadataka, fokus sa obaveza usmjerila sam na vrebanje muškog roda.
    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/1561978825.jpg

    Kad govorimo o bermudama i majicama, to nisu samo dva nekreativna odjevna predmeta. Bermude i majica su state of mind prosječnog balkanskog muškarca.

    Saznaj više:
    Povezani članci: