Pretraga

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta

Tekst: BURO.

Izgleda da je stiglo to doba godine. Kućom se širi miris kolača sa cimetom, počinjemo da razmišljamo o novogodišnjoj dekoraciji i spremamo se za neke velike preseke i promene. Ali, dajemo sebi prostora i za čistu dokolicu, izležavanje i naravno gledanje novih naslova na streaming platformama. 

Branson
Adventure of a Lifetime

HBO

1. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 1)

Novi dokumentarni serijal o bilioneru Richardu Bransonu stiže na HBO. Biće podeljen u četiri dela i doneće detaljnu priču o njegovom životu i karijeri. Serija će istražiti njegove formativne godine, odluku da kao petnaestogodišnji tinejdžer sa disleksijom napusti školu i pokrene časopis Student, što ga je kasnije dovelo do posla sa pločama i Virgin Records-a (danas najpoznatije etikete na svetu) i pokazalo da je oduvek pokazivao sklonost ka preduzentičkom načinu razmišljanja. Ostale epizode istraživaće njegove ostale poslovne i privatne podvige koji su učinile Bransona Bransonom.

Amsterdam

HBO

6. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 2)

Radnja "Amsterdam" filma vodi nas u 1993. i prepričava nam događaje oko političke zavere Business Plot, fokusirajući se na tri prijatelja koji su svedoci ubistva za šta im se naknadno smešta. Sa više likova i zapleta od prosečnog Avengers filma, mnogi sugerišu da bi "Amsterdam" bio uspešniji kao mini serija, ali se mi uprkos tome radujemo da pogledamo ovaj naslov, ako ni zbog čega drugog onda zbog sjajne glumačke postave koju čine: Christian Bale, Robert De Niro, Margot Robie, John David Washington, Rami Malek, Anya Taylor-Joy i Taylor Swift čije se pojavljivanje iščekuje sa posebnim nestrpljenjem.

Guillermo del Torro's Pinocchio

Netflix

9. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 3)

Na Netflix stiže jedan drugačiji "Pinocchio" koji je režirao veliki reditelj Guillermo del Torro i sam trailer je dovoljan da vas uvuče u novu, predivnu i pomalo mračnu priču o ovom drvenom dečaku. Radujemo se filmu koji će unieti pravi božićni duh u naše domove!

The Banshees of Inisherin

HBO

13. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 4)

Ova crna tragikomedija sa Colinom Farrellom i Brendanom Gleesonom u glavnim ulogama već je pokupila fenomalne kritike. "The Banshees of Inisherin" donosi potresan pogled na raspad prijateljstva između dva doživotna prijatelja, a ovom prilikom su fenomalni glumci ponovo udružili snage sa rediteljem Martinom McDonaghom nakon što su se prethodno zajedno pojavili u njegovom rediteljskom debiju "In Bruges". Jedva čekamo da opet vidimo tu hemiju na velikom platnu.

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths

Netflix

16. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 5)

"Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths donosi priču o priznatom novinaru i dokumentaristi koji kreće na epsko introspektivno putovanje kako bi se pomirio sa prošlošću, sadašnjošću i na kraju, svojim identitetom. Ambiciozni film Alejandra Gonzáleza Iñárritua prepun je simbolike koja pumpa ovu priču, a da li će vam se dopasti da boravite u tom balonu, moći ćete da odlučite tek nakon gledanja ovog naslova. U svakom slučaju, ovaj, kao i svaki prethodan rad poznatog reditelja, u centar radnje i priče stavlja psihologiju čoveka.

Emily in Paris

3. sezona

Netflix

21. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 6)

Ako ste se uželeli ljubavnih zavrzlama i stylish kombinacija Lily Collins, obradovaće vas vest da ne samo da 3. sezona "Emily in Paris" stiže na Netflix platformu za manje od mesec dana, već je serija obnovljena i za četvrtu sezonu! Uzbuđenje povodom njenih novih podviga u prestonici Francuske raste, budući da ona sada mora da utvrdi gde leži njena odanost, kako na poslu tako i u privatnom životu.

Alice in Borderland

2. sezona

Netflix

22. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 7)

Napeta distopijska serija „Alice in Borderland“ vraća se s drugom sezonom. Prva nam je pokazala potpuno opustošen Tokio u kojem građani (koliko ih je ostalo) da bi preživeli, moraju pobediti u smrtonosnim igrama. U novoj sezoni glavni likovi Arisu i Usagi nalaze se pred zadatkom razotkrivanja misterije Borderlanda (distopijska simulacija Tokia) kako bi se vratili u svoj svet. 

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Netflix

23. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 8)

Dočekali smo i dolazak drugog dela ovog urnebesnog detektivskog filma u kojoj je Daniel Craig zasijao u glavnoj ulozi kao detektiv Benoit Blanc. Zabavna komedija donosi nam novo ubistvo, ovoga puta u sunčanoj Grčkoj i jedva čekamo da se opet obučemo u detektivska odela i krenemo put rešavanja misterije koja je zaludela ceo svet. 

White Noise

Netflix

30. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 9)

Za kraj decembra meseca, stiže nam fantastični film “White Noise” s Adamom Driverom u glavnoj ulozi. O ovom filmu svi naveliko pričaju, a predviđaju mu i velike nagrade. Film je adaptacija istoimenog književnog klasika Don DeLilloa i prikazuje odnose u jednoj američkoj porodici nakon što je njihovo mesto zadesio apokaliptični događaj.

Lizzo: Live in Concert

HBO

31. decembar

Decembar u znaku bindža sa kompletnom listom streaming noviteta (фото 10)

Za sam, sam kraj godine stiže jedno posebno iznenađenje - Lizzo specijal! "Lizzo: Live in Concert“ je snimljen tokom njene ture ranije ovog meseca na kultnom Kia Forumu u Kaliforniji i ovaj naslov zaokružuje njen duboko lični dokumentarac "Love, Lizzo“. Jedva, jedva čekamo!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor