Pretraga

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne!

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne!

Tekst: BURO.

Konačno je to doba godine kad možemo da skupljamo poene na Netflixu bez griže savesti. Izvlačimo najveću činiju za kokice, dok čekamo kolače iz rerne i ne brojimo kalorije. Sabiramo samo epizode koje ćemo pogledati dok se ne vratimo redovnim obavezama, a do tad je na programu čisto uživanje. Evo naslova koji vam mogu praviti društvo.

Kaleidoscope

Netflix

1. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 1)

Reprizu Nove godine možete provesti tako što ćete se ukrcati na ovu Netflix stanicu i to prema rasporedu vožnje koji sami odaberete. "Kaleidoscope" počinjete od epizode za koju sami odlučite da će biti prva, ali ono što je sigurno je da će vas svaka od njih odvesti u epticentar neizvesnosti dok se ekipa stručnih lopova probija kroz najmoćniji sigurnosni tim na svetu pokušavajući da otključaju trezor za najveću isplatu u istoriji. Glumačku postavu čine: Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle i Peter Mark Kendall, a producent serije je Eric Garcia.

"The Lying Life of Adults"

Netflix

4. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 2)

Nakon HBO ekranizacije "Moja genijalna prijateljica", na Netflix platformu 4. januara stiže još jedna serija prema romanu Elene Ferante - "The Lying Life of Adults" - koja prati Giovannu i njenu burnu tranziciju iz detinjstva u adolescentski period u Napulju devedesetih. U ulozi protagonistkinje naći će se Giordana Marengo, njenu tetku tumačiće Valeria Golino, a Alessandro Preziosi i Pina Turco roditelje, dok sestre Idu i Angelu igraju Azzurra Mennella i Rossella Gamba. J e d v a  čekamo!

Copenhagen Cowboy

Netflix

5. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 3)

Iako u naslovu stoji boy, ovu priču zapravo predvodi žena, Angela Bundalovic u ulozi Miu koja nas vodi kroz pejzaž kriminalnog podzemlja Kopenhagena u potrazi za odmazdom. Ostatak glumačke postave čine: Zlatko Buric kao Miroslav, Andreas Lykke Jørgensen kao Nicklas, Jason Hendil-Forssell u ulozi Chianga, LiIi Zhang odnosno Hulda i Dragana Milutinović kao Rosella. Nordic noir fanovi, zabeležite ovaj naslov!

Ginny & Georgia

2. sezona

Netflix

5. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 4)

Praznični period je savršen za bindžovanje svih naslova iz guilty pleasure kategorije, a druga sezona "Ginny & Georgia" na Netflix platformu stiže u krajnje prigodno vreme. U novim epizodama nastavljamo da svedočimo love-hate odnosu između majke i ćerke, koji je nakon emotivnog finala prve sezone postao još komplikovaniji i dramatičniji. Da vam osvežimo memoriju - Ginny je saznala za mračnu prošlost koju je Georgia krila i odlučila da napusti grad sa svojim mlađim bratom. Odgovor na pitanja koja nam je kraj prve sezone otvorio dobićemo 5. januara.

Velma

HBO

12. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 5)

U ovom "Scooby Doo" spinoff-u bolje ćemo upoznati jednog od omiljenih likova, Velmu i njenu moć rešavanja misterija. Jedva čekamo da se vratimo u detinjstvo, premda ovog puta Velma stiže u obliku za odrasle. 

The Last Of Us

HBO

15. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 6)

Na januarskoj streaming listi nalazi se i jedna distopijska serija - "The Last Of Us" - sa Pedrom Pascalom i Bellom Ramsey u glavnim ulogama. Premisa je sledeća - Joel i Ellie nalaze se u postapokaliptičnom svetu i primorani su da se zajednički bore protiv brutalnih i nemilosrdnih ubica dok se probijaju kroz Ameriku. Dovoljno da kliknemo play i pridružimo im se na ovom neizvesnom putu. 

That 90s Show

Netflix

19. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 7)

Dugoočekivani "The 70s Show" spinoff stiže na Netflix 19. januara, a tom prilikom zvezde originalne serije ponovo su se okupile na setu. Pored Ashtona Kutchera, Mile Kunis i Wilmera Valderrama, videćemo i neka nova lica: Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi i Sam Morelos. Originalan sinopsis smešten je u Viskonsin, leto 1995. kada Leia Forman stiče četu novih prijatelja dok je u poseti svojoj baki i dedi, a u novoj seriji upoznaćemo novu generciju iz podruma.

Pamela, a Love Story

Netflix

31. januar

Donosimo vam januarsku listu serijskih noviteta, praznično streamovanje može da počne! (фото 8)

Kada je prvi put najavila ovaj projekat, Pamela je na svom Instagram profilu napisala: Moj život je hiljadu nesavršenosti, milion loših interpretacija. Upravo zato ovoga puta ona svoju priču želi da ispriča iz prvog lica, uz arhivske snimke i ekskluzivan pristup njenim dnevnicima. "Ne žrtva, već borac... i živa da ispričam priču" - izjavila je Pamela Anderson povodom svog dokumentarca koji možete očekivati na Netflix platformi 31. januara. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor