Kraj jedne ere: U maju ćemo gledati poslednju epizodu Ellen DeGeneres emisije

    22.03.2022.
    RECOMMENDED

    Ellen je promenila istoriju ženske komedije i o tome nema govora. Prošla je trnovit put, radila raznorazne poslove pre nego što je osvojila stand-up scenu, bila osuđivana, voljena, slavljena, ali nesumnjivo fenomenalna u tome što radi. The Ellen DeGeneres premijera se desila septembra 2003. godine, od tada je kroz čuveni studio prošlo nebrojeno slavnih ličnosti, a Ellen nas zasmejavala do suza.

    Međutim, već dve godine je na tapeti medija usled optužbi zbog toksičnog radnog okruženja za koju je terete njeni bivši zaposleni, iako ona tvrdi da to nije razlog okončavanja njene kultne emisije nakon 19 sezona. Kako navodi, dugo je razmišljala o ovoj odluci, iako je u srcu, slušajući svoju intuiciju, oduvek znala da će 19. sezona biti poslednja. Ona poredi ovu odluku sa onom lično transformacijskom kada se 1997. outovala u svojoj emisiji. 

    Kako kaže, oseća da je ovoj priči došao kraj, budući da voli da radi stvari kroz koje raste, a smatra da je emisija dostigla svoj vrhunac i da više nema šta da joj ponudi. Za specijalnog, poslednjeg gosta slavne emisije izabrala je Michelle Obamu. Nakon velikog finala, emisija će nastaviti da se prikazuje tokom celog leta sa reprizama i gostujućim domaćinima, a Ellen bi trebalo da zameni Kelly Clarkson. Na Netflixu možete gledati stand-up Relatable, prvi nastup koji je Ellen snimila nakon 15 godina, i time popuniti prazninu koju će ostaviti.

    A možda je upravo to ono što nas očekuje u budućnosti, njena veća angažovanost na tom polju? 

    Saznaj više:
    Povezani članci: