Pretraga

Lady Gaga kao misteriozna Patrizia Reggiani u novom filmu o ubistvu Maurizija Gucci

Lady Gaga kao misteriozna Patrizia Reggiani u novom filmu o ubistvu Maurizija Gucci

Tekst: BURO.


Zvanično je potvrđeno da se snima Gucci dinastijska drama i da je glavna uloga dodeljena Lady Gagi. Režiju potpisuje Ridley Scott, a snimanje će početi nakon što režiser završi sa produkcijom istorijske drame na kojoj trenutno radi, “The Last Duel”. Za scenario je zadužen Roberto Bentivegna, ali će biti baziran na knjizi Sare Gay Forden “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.” Drama je vrlo prigodna reč za ovaj film s obzirom na to da se bavi ubistvom Maurizija Gucci i opštom peripetijom koja se odvijala nakon toga. Za one koji ne znaju: Maurizio, unuk osnivača modnog brenda Gucci, ubijen je sredinom devedesetih, a za ubistvo je optužena i kasnije osuđena njegova bivša žena Patrizia Reggiani. Priča ide da je Maurizio ostavio Patriziu 1985. godine zbog afere sa mlađom ženom, a ipored toga što su se on i Patrizia 1991. zvanično razveli, nakon Mauriziovog ubistva, svi pogledi i optužbe su bili uprti u nju.

Lady Gaga kao misteriozna Patrizia Reggiani u novom filmu o ubistvu Maurizija Gucci (фото 1)

 

Stefani Joanne Angelina Germanotta aka Lady Gaga, probila je glumački led filmom “Zvezda je rođena”, a ovo novo ostvarenje je sjajna prilika da opet obraduje sve svoje fanove i potvrdi aplauze koje je pobrala kao i da opovrgne one koji su rekli da zapravo ne zna da glumi, kao i da se vrati svojim italijanskim korenima. U novom filmu Ridleyja Scotta, će, logično, igrati Patriziju koja je imala dvoje dece sa modnim mogulom, i koja je optužena da je unajmila plaćenog ubicu koji je ubio njenog bivšeg muža u njegovoj kancalariji u Milanu 1995. godine.

 

Lady Gaga kao misteriozna Patrizia Reggiani u novom filmu o ubistvu Maurizija Gucci (фото 2)

 

Senzacionalno suđenje medijski propraćeno po celom svetu, a Reggiani je dobila nadimak “crna udovica”. Iako su njene ćerke svedočile da je tumor na mozgu u mnogome uticao na njeno mentalno stanje i karakter, Reggianijeva je osuđena na 26 godina zatvora, iz kog je izašla tek nedavno, 2016. godine.
Uprkos tome što je za sada tek samo najavljeno da će se početi sa snimanjem uskoro, i ne zna se ništa konkretnije o filmu, možemo da počnemo da se radujemo jer je barem sigurno da možemo da očekujemo estetiku ranih devedesetih, glamur visokog društva, puno dobre odeće i dosta drame. Dovoljno!

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar