Pretraga

Najbolji Baby Yoda memovi koji su postali internet senzacija

Najbolji Baby Yoda memovi koji su postali internet senzacija

Tekst: BURO.


Od kada je Disneyev “The Mandalorian” počeo sa emitovanjem, pored toga što je i sama serija vredna hvale i ne zaostaje sa dobrim kritikama, jedna stvar se posebno izdvojila i sve ostalo stavila na drugo mesto. Baby Yoda. 
Uprkos pojedinim CGI katastrofama koje su nas zadesile u 2019. (khm Cats, khm) Baby Yoda je stvoren bez greške i to sa prekomernom količinom cakanosti, toliko nepodnošljivo sladak da je i zapalio i ujedinio internet. Pripadnik iste vrste kao legendarni junak "Ratova zvezda", nova zvezda, poznatiji kao “The Child” je brzo postao glavni lik serije i ne, ne bismo imali ništa protiv da gledamo i celu epizodu sa baby Yodom koji ide naokolo pritiska dugmiće koje ne treba, zabavlja se, i jede žabe. Beba kao beba. Okej, osim tih žaba.

Najbolji Baby Yoda memovi koji su postali internet senzacija (фото 1)

Do ovog trenutka, nismo imali ideju o tome ko je Yoda, odakle je, jer George Lucas, tvorac “Ratova zvezda” nikada nije otkrio ni jednu informaciju o njihovoj vrsti. Možda ni u ovom trenutku ne znamo daleko više, ali čini se da ćemo kroz sezone saznati (uostalom Jon Favreau je obećao to u jednom od intervjua). “Mislim da je sjajno sve što je George uradio, i stvorio Yodu da bude ispravan karakater uz koji smo odrastali, uvek obavijen misterijom, što ga je i učinilo tako arhetipskim i legendarnim. Mi znamo ko je on i za šta se zalaže, zbog njegovih stavova i ponašanja, ali nemamo puno detalja o tome odakle dolazi on ili njegova vrsta. Mislim da su zato mnogi ovoliko radoznali i zainteresovani za mališana.”

Najbolji Baby Yoda memovi koji su postali internet senzacija (фото 2)

Mi mislimo da je zbog okica, i definitivno znamo najvažnije: da je najslađa stvar koja se može videti na malim ekranima ovih dana i da je kao takav instant inspiracija za memove.

U skladu sa tim i kako to biva u 2019. godiini, internet nas dnevno zapljuskuje  talasima novih baby Yoda memova, pa su čak i pokrenute čitave stranice posvećene novom junaku kao recimo Baby Yodas Favourite Albums  na kom Yoda preporučuje svoje trenutne muzičke favorite. 

Najbolji Baby Yoda memovi koji su postali internet senzacija (фото 3)

Toga će verovatno tek da bude budući da je serija "The Mandalorian" tek na pola prve sezone a već imamo milion verzija beba Yoda pije čaj fora i još toliko ostalih. Ipak, ovo su najbolji za sada u kolekciji koja će se vremenom bogatiti.

Najbolji Baby Yoda memovi koji su postali internet senzacija (фото 4)

Najbolji Baby Yoda memovi koji su postali internet senzacija (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar