Ovo su najbolji memovi 2021. godine

15.12.2021.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/12/memescover.gif

Ova godina prilično liči na prethodnu, zapravo deluje kao da se 2020. samo produžila na još 365 dana. Zoom sastanci, nisu više učestali u meri u kojoj su bili, ali navika za njima umesto slanja jednog prostog maila kao da je ostala deo korporativne kulture (na žalost svih nas). I dalje nemamo vremena da gledamo film od tri sata, ali zato ga itekako imamo za 10 epizoda serije i nespavanje cele noći. I dalje prokrastiniramo, a socijalne veštine kao da su nam nazadovale. I možda sve ovo zvuči pomalo pesimistično, ali kada se pretvori u meme postaje jednostavno presmešno i podseća nas na sve krhkosti i sličnosti koje delimo. Baš svi. 

Iz priloženog se da videti u kojoj meri vučemo repove iz 2020. i u ovoj godini. Zoom sastanci su i dalje predmet smeha, što zbog pidžama autfta, lažiranja bagova i prekida konekcije, navodno pokvarene kamere i slično. O socijalizaciji i da ne govorimo. U tolikoj meri smo se navikli na svoja četiri zida i u njemu obitavanje, rad, trening i sve ostale aktivnosti koje su u davnom prošlom vremenu bile raspoređene na nekoliko lokaliteta. Dobra vest je da su se sve te stvari u velikoj meri vratile u normalu i da u procesu svemu tome možemo od srca da se nasmejemo. Hvala memovima.

Ovo su definitivno bili neki od momenata godine i naravno da su u prvom redu poslužili kao materijal za memove. I dalje smo svi pomalo brod zaglavljen u Sueckom kanalu, a ne možemo zaobići i jedan od najpraćenijih događaja godine, Met Galu i ruku na srce, meme godine na ovu temu. Ovde se naravno nalazi i interpretacija čuvenog intervjua Opreh Winfrey i Princa Harryja i Meghan Markle, sa kojom se nepogrešivo saosećamo.

Šta bi bila 2021. bez Adele, „Squid Gamea“ i Berniea? Jedno je sigurno, bil bismo uskraćeni za pozamašan broj memova koji su nas iznova i iznova zasmejavali. 

Saznaj više:
Povezani članci: