Pretraga

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra

Tekst: BURO.

Klackamo se sa septembarskom prognozom, ali ne damo se zavarati. Spremamo se za hladne dane, a u pomoć nam priskaču novi naslovi na streaming platformama. Dodajte ih na watch liste!

101 Places to Party Before You Die

HBO

1. oktobar

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra (фото 1)

Inspirisana bestsellerom “101 Places to Get F*cked Up Before You Die“, nova serija prati komičare i dugogodišnje prijatelje koji putuju SAD-om i istražuju šta svaka od destinacija ima da ponudi. Žurka sa Adamom Pallyem i Jonom Gabrusom počinje 1. oktobra!

Big Mouth

6. sezona

Netflix

4.oktobar

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra (фото 2)

Šesta sezona nagrađivane i urnebesne serije o adolescenciji, seksualnosti i svemu što dolazi sa punoletnošću stiže 28. oktobra, sa potpuno novim nizom zastrašujućih situacija i ranjivosti koje diraju srce. Jedva čekamo!

Derry Girls

3. sezona

Netflix

7. oktobar

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra (фото 3)

Irska, devedesete, nacionalni sukobi i jedna šesnaestogodišnja devojčica koja sa prijateljima kreće u uzbudljive avanture. U trećoj sezoni, Erin, Orla, Clare, Michelle i James vraćaju se za još jednu, poslednju zajedničku ludoriju. "Derry Girls" je priča o odrastanju, ljubavno pismo kreatorke serije mestu iz kojeg dolazi i ljudima koji su je oblikovali. Nakon tri duge godine čekanja, treća sezona stiže na Netflix platformu 7. oktobra!

The Luckiest Girl Alive

Netflix

7. oktobar

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra (фото 4)

"The Luckiest Girl Alive" je novi Netflix film sa Milom Kunis u glavnoj ulozi. Radnja se fokusira na Ani Fanelli, Njujorčanku oštrog jezika koja na prvu loptu izgleda kao da ima baš sve: zavidnu poziciju u sjajnom časopisu, garderober koji bi joj svaka devojka rado ukrala, a na pomolu i venčanje iz snova. Kada je režiser kriminalističkog dokumentarca pozove da ispriča svoju stranu incidenta koji se dogodio dok je bila tinejdžerka u prestižnoj Brentley školi, Ani je primorana da se suoči sa mračnom istinom koja preti da razotkrije njen do tada savršeno dirigovan život. Film je zasnovan na bestselleru autorke Jessice Knoll i stiže na Netflix 7. oktobra.

The Stranger

Netflix

19. oktobar

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra (фото 5)

"The Stranger" se zasniva na dvojici stranaca, jedan je osumnjičeni za nerešeni slučaj nestale osobe, a drugi prikriveni operativac koji mu je u tragu. Njihovo prijateljstvo postaje srž ovog maestralno iskovanog trilera, zasnovanog na istinitoj priči o jednoj od najvećih istraga i tajnih operacija u Australiji. Glavne uloge tumače Joel Edgerton i Sean Harris, a sinopsis obećava.

The Good Nurse

Netflix

26. oktobar

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra (фото 6)

Na Netflix platformu u oktobru stiže jedna zastrašujuća, istinita priča. Sumnjajući da je njen kolega, Eddie Redmayne, odgovoran za niz misterioznih smrtnih slučajeva pacijenata, medicinska sestra koju tumači Jessica Chastain rizikuje svoj život da bi otkrila istinu. Po nekim procenama, reč je o jednom od najplodnijih serijskih ubica u istoriji, a pravi broj njegovih žrtava verovatno nikada neće biti poznat. 

The White Lotus

2. sezona

HBO

30. oktobar

Ovo su svi streaming noviteti koji će vas zagrejati tokom oktobra (фото 7)

Da li ste spremni za još jednu "White Lotus" avanturu smeštenu u sanjivom rizortu? Druga sezone serije snimana je u Italiji, konkretno u sicilijanskom letovalištu Taormina, a hotel Four Seasons će služiti kao zamena za izmišljeni lanac luksuznih odmarališta, kao i prethodne sezone i ponovo se može pohvaliti zvezdanim ansamblom gostiju. Jennifer Coolidge reprizira ulogu Tanye McQuoid sa svojim dragim Gregom, kog tumači Jon Gries. Dok se prva sezona dotakla kolonijalizma, nova sezona istražuje seksualnu politiku i fascinaciju italijanskom mačo kulturom.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor