Paris, Lindsay i Britney su ponovo u centru pažnje! I ovog puta u pitanju su dobre vesti

    15.11.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/11/lindzibritniparis_cover.jpg

    Dvehiljadite su bile neponovljiva era: osim nostalgije za prošlošću koja nas sve preplavljuje, ovo vreme nas neodoljivo podseća na Holivud, poznate i njihove momente koji su išli standardnom putanjom od sjaja do očaja i do danas ostali materijal za memove, Twitter rasprave i aktuelne reference pop kulture. Predvodnice ere 2000, bile su: Britney Spears, Paris Hilton i Lindsay Lohan koje zajedno asociraju samo na jedno – kultnu fotografiju – njih tri na zadnjem sedištu automobila nakon nezaboravnog izlaska. Na pitanje kako je ova fotografija nastala smo vam već odgovorili, a ono aktuelno jeste gde su i šta rade sada?

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/11/1637009072256488.jpg

    Pored pomenute fotografije, njih tri su jasna asocijacija i na skandale, mentalne slomove, tuče i nezasite paparace kojima su bile omiljena meta . Tada je sve to bilo delovalo pomalo smešno, naivno i rečju – holivudski. Danas, imajući u vidu kompletniju sliku njihovih života, pojedinosti su u najmanju ruku potresne. Nizale su krahove kao po dogovoru jedna za drugom, ali najzad je došlo vreme da proglasimo pobedu dvehiljaditih dvadesetak godina kasnije, budući da smo trenutno opskrbljeni isključivo lepim vestima iz njihovih života.

    O Britney smo pisali naširoko, nažalost ne uvek lepim povodom – od dokumentaraca koji su izneli na videlo istinu o njenom životu i karijeri, preko onih koji su je eksploatisali pa do detalja o njenoj bici za slobodu. Konačno možemo reći: Britney je slobodna! Čudno je ovo reći i napisati bez zadrške posle dugih 13 godina tokom kojih je poznata pevačica živela pod kontrolom svog oca bez mogućnosti da uživa fundamentalne ljudske slobode koje svi često uzimamo zdravo za gotovo. Ovo je pobeda za nju ali i sve druge žene koje prolaze kroz slična iskustva, pobeda za ženu u današnjem svetu uopšte. Britney razmišlja da se vrati muzici, a do tada se priprema za venčanje kada ćemo biti u prilici da vidimo Versace kreaciju dizajniranu specijalno za tu priliku.

    Paris je pretekla Britney u trci venčanja, budući da se pre tri dana udala za Carter Reuma, preduzetnika i pisca na intimnoj ceremoniji u LA-u. A Lindsay? Ona priprema svoj podkast, a ovo je sve što želimo da u istom i čujemo. Pored toga, vraća se glumi pripremom za ulogu u romantičoj Netflix komediji. Ako ste i sami trenutno u stanju očaja, neka vam ovo bude podsetnik da se ponovo možete popeti i do vrha. Ako su to posle svih slomova mogle one, zašto ne biste mogli i vi?

    Saznaj više:
    Povezani članci: