Špujuniranje level pro: Da li ste znali da ove poznate ličnosti imaju još jedan Instagram nalog?

    01.09.2022.
    RECOMMENDED

    Društvene mreže su su nam omogućile da zavirimo u živote slavnih na način kakav je doskora bio nezamisliv. Iako mnoge ličnosti pop kulture redovno objavljuju stavke iz svog privatnog života i pravac u kom im se karijere razvijaju, neke su odlučile da naprave zasebne naloge isključivo za svoje hobije i (neobične) poduhvate. Špijuniranje može da počne!

    Gigi Hadid

    Gigi Hadid nas fotkama sa naloga „gisposable“ vodi iza scene. Tu se nalaze momenti sa revija, (eksplicitne) fotografije drugih modela, ali i porodice i prijatelja. Na ovom profilu čeka vas sirovija verzija Gigi i njenog života iza kulisa.

    Lizzo

    Drugi nalog pevačice Lizzo posvećen je isključivo njenom sviranju flaute. Ona redovno objavljuje razne videe sa njenih nastupa – od scene do kuće i želećete da čujete hit „About Damn Time“ u ovoj verziji!

    Sophie Turner

    Glumica Sophie Turner je svoj drugi nalog posvetila ljubavi prema kobasicama gde deli fotografije i recenzije različitih kobasica koje je probala. Ipak, od 2018. godine kada je otvorila nalog nije objavljivala nove fotografije.

    Lorde

    „Onionringsworldwide“ govori sve što treba da kaže – Lorde na ovom profilu ostavlja recenziju onion ringsa širom sveta. Fanovi su shvatili da Lorde stoji iza naloga kada su otkrili da ga uglavnom prate isti ljudi koji se nalaze sa pevačicom i na njenim turnejama, a ona je glasine 2017. godine zvanično potvrdila. Iako poslednja objava datira iz 2021. godine, njeni obožavaoci i dalje redovno posećuju profil u nadi da će nekog narednog puta naleteti na novu recenziju.

    Saznaj više:
    Povezani članci: