Sezona romantičnih komedija: Ove naslove dodajte na svoje must watch liste

    13.03.2023.
    RECOMMENDED

    Nismo sigurni šta je tačno izazvalo renesansu romantičnih komedija, ali ona se nedvosmisleno dešava. Počelo je sa povratkom zvezda iz devedesetih i nastavilo se sa poslednjim rom-com naslovom, „Your Place Or Mine“. U istom ritmu se nastavlja, a ovo su naslovi koje dodajemo na watch liste.

    No Hard Feelings

    Vest o romantičnoj komediji „No Hard Feelings“ odjeknula je iz jednog prostog razloga – u glavnoj ulozi nalazi se Jennifer Lawrence. Radnja filma smeštena je u Njujorku, gde se tridesetogodišnja Maddie (Jennifer) suočava sa bankrotom i prihvata objavu na Craigslist-u od roditelja koji strahuju da njihov sin tinejdžer postaje samotnjak. U zamenu za novi auto, ona pristaje da postane sinova devojka i pomogne mu da postane muško. Prvi pogled na trejler obećava dobru zabavu, Jennifer je u svom ritmu, a prati je Andrew Barth Feldman u glavnoj muškoj ulozi. Jennifer će se naći i u ulozi producentkinje, dok je film režirao Gene Stupnitsky, prema scenariju koji je napisao sa Johnom Phillipsom. Premijeru očekujemo početkom leta.

    Ghosted

    „Upoznavanje sa tom posebnom osobom može biti prava avantura“ – glavna je premisa filma „Ghosted“ koji stiže iz Apple TV+ produkcije. Žanr romantične komedije prožet je akcijom i avanturom, sa Anom de Armas i Chrisom Evansom u glavnim ulogama. Cole (Chris) se zaljubljuje u Sadie (Anu) ali dolazi do šokantnog otkrića da je ona tajni agent, a pre nego što su stigli do drugog dejta, njih dvoje se upuštaju u avanturu spašavanja sveta. Premisa je prilično lame, ali ujedno i throwback na filmove iz 2000-ih, a to je razonoda koje se ne odričemo.

    You Hurt My Feelings

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/1678795458032967.jpg

    Ovo nije još jedna isprazna, sladunjava priča o još jednom paru. „You Hurt My Feelings“ je narativ o bračnom odnosu u kom fizička bliskost i posle decenije zajedničkog života para nije izbledela. Ona je spisateljica, a on psihotarapeut, a kada joj iskreno kaže šta misli o njenoj novoj knjizi, ono što je izgledalo kao dobar i zdrav brak čija je osnovna jedinica funkcije iskrenost, biva stavljeno na test. Film je režirala Nicole Holofcener, a glavne uloge tumače: Julia Louis-Dreyfus kao Beth i Tobias Mezies kao njen suprug, Don. „You Hurt My Feelings“ je priča o složenosti ljudskih odnosa, emocijama i posledicama (ne)iskrenosti, a premijera je zakana za maj.

    Saznaj više:
    Povezani članci: